Πεμ, Μαρ 28, 2024

Το Σάββατο η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ

Το Σάββατο η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 10:30 το πρωί, στην Αίθουσα Συνεδρίων του ΓΣΠ στη Λευκωσία, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου.

Στην παρουσία των εκπροσώπων των έξι (6) Γυμναστικών μας Συλλόγων, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη, θα γίνει αρχικά η εκλογή του προέδρου της Συνέλευσης. Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης θα παρουσιάσει την έκθεση για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας κατά την περίοδο Δεκέμβριος 2021 - Δεκέμβριος 2022. Την τεχνική ανάλυση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του 2022 θα κάνει ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνης Γεωργαλλίδης. Εν συνεχεία θα παρουσιαστεί η έκθεση των Ελεγκτών για την περίοδο Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2021 και ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Κωστάκη Μιτσίδη για το τρέχον οικονομικό έτος.

Το πρώτο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα κλείσει με συζήτηση των πιο πάνω θεμάτων. Στο δεύτερο μέρος, θα κατατεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός του 2023, καθώς και ο αγωνιστικός προγραμματισμός του αθλητικού έτους 2023 και θα συζητηθούν όποια θέματα θέσουν οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση.

Listen Live