Παρ, Μάι 3, 2024

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2024

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2024

Ο Δήμος Λεμεσού εξαγγέλλει την πραγματοποίηση των «Λεμεσίων 2024» και προσκαλεί ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία, ομάδες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024. Λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και την αίτηση μπορούν να εξασφαλιστούν από το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο τηλέφωνο 25 884524.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «ΛΕΜΕΣΙΑ» η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που έχει πλέον καταστεί θεσμός, συμπληρώνουν φέτος 24 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, τόσο της πόλης όσο και ολόκληρης της Κύπρου. Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων και με την προσθήκη ακόμη περισσότερων αθλημάτων, η μεγαλειώδης αθλητική γιορτή υπόσχεται να προσφέρει και αυτή τη χρονιά ένα μοναδικό θέαμα που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Όροι Συμμετοχής για τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2024

1. Θέματα ασφάλειας και υγείας ετοιμάζονται από τους οργανωτές του κάθε αθλήματος καθώς επίσης και οι διαδικασίες εξασφάλισης άδειας από άλλες Αρχές, Επαρχιακή Διοίκησης, Αρχή Λιμένων. Επιπρόσθετα οι διοργανωτές του κάθε αθλήματος πρέπει να ασφαλίζουν τόσο τους ίδιους, όσο και το Δήμο για ατυχήματα/ζημιές/απαιτήσεις συμμετεχόντων ή και τρίτων και να κοινοποιήσουν το σχετικό πιστοποιητικό στο Δήμο.

2. Η παρουσία των εκπροσώπων των αθλημάτων στην Τεχνική Επιτροπή είναι σημαντική και υποχρεωτική, όπου θα συζητούνται θέματα συντονισμού και οργάνωσης των αθλημάτων. Θα τηρείται παρουσιολόγιο.

3. Στα αθλήματα πρέπει να γίνεται προβολή των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2024 με μεγάλο λογότυπο των Λεμεσίων και του Δήμου, μέσα από τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές ή διαδικτυακές διαφημίσεις εκεί και όπου θα γίνει.

4. Η παρουσία των εκπροσώπων των αθλημάτων στην τελετή βράβευσης είναι σημαντική και υποχρεωτική σε συγκεκριμένο χώρο που θα ορίζεται με το πρωτόκολλο.

5. Δημοσιογραφικές διασκέψεις που θα γίνονται από αθλήματα να είναι σε επικοινωνία με το Δήμο Λεμεσού και όπου θεωρηθεί αναγκαίο θα παρευρίσκετε στο panel εκπρόσωπος του Δήμου. Στα πανό στο χώρο θα πρέπει να υπάρχουν και τα λογότυπα των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2024 και Δήμου Λεμεσού.

6. Ο Δήμος Λεμεσού θα δίνει σε όλα τα αθλήματα 4 banners-stand (Λεμεσίων - Δήμου). Θα δίνονται πριν από το άθλημα στους διοργανωτές και θα επιστρέφονται μετά το τέλος του αθλήματος στο Δήμο Λεμεσού (Αθλητικό Γραφείο).

7. Οι όροι συμμετοχής θα υπογράφονται και θα θεωρούνται δεσμευτικοί από όλα τα αθλήματα που θα λαμβάνουν μέρος στα ΛΕΜΕΣΙΑ 2024. Θα παρουσιάζονται στην Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού και θα ενημερώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο.

8. Συμμετοχή διοργανωτών δράσεων σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των Λεμεσίων που διοργανώνονται από το Δήμο Λεμεσού.

Αίτηση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα ΛΕΜΕΣΙΑ 2024

Περιγραφή εκδήλωσης / αθλητικής δραστηριότητας
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ημερομηνία, χώρος, διάρκεια της δραστηριότητας
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Βοήθεια που ζητείται για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (π.χ.Τεχνική υποστήριξη κ.ά.)
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Εισηγήσεις για βελτίωση των ΛΕΜΕΣΙΩΝ
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Listen Live