Σαβ, Μάι 4, 2024

Στον Διεθνή Αγώνα Άρσης Βαρών σε Πάγκο Κύπρου-Ελλάδας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Στον Διεθνή Αγώνα Άρσης Βαρών σε Πάγκο Κύπρου-Ελλάδας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης εκπροσώπησε τον ΚΟΑ στον Διεθνή Αγώνα Άρσης Βαρών σε Πάγκο μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, που διεξήχθη στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023.

Στον αγώνα που έγινε με την υποστήριξη του ΚΟΑ και της ΚΕΠΕ συμμετείχαν οι Παραολυμπιονίκες Κύπρου και Ελλάδας. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τους νικητές και τις νικήτριες και συμμετείχε στις απονομές των επάθλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Ανδρέας Ρουμπάς παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Ανδρέα Μιχαηλίδη. «Η βράβευση αποτελεί ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την απαράμιλλη προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στην προαγωγή της άρσης βαρών», σημείωσε ο κ. Ρουμπάς.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε ότι «αυτή η τιμητική διάκριση είναι μια ένδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στον αθλητισμό αναγνωρίζονται και εκτιμώνται, αλλά και σύμβολο της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και του ΚΟΑ. Παραλαμβάνω αυτή την πλακέτα εκ μέρους όλων των συνεργατών μου στον Οργανισμό».

Listen Live