Τρι, Οκτ 22, 2024

Θρίαμβος για τις Κορασίδες Κ14 της RoboMarkets ΑΕΛ, σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ Καραβά!

Θρίαμβος για τις Κορασίδες Κ14 της RoboMarkets ΑΕΛ, σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ Καραβά!

Οι νεαρές αθλήτριες της RoboMarkets ΑΕΛ Κ14 πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο αναβληθέν παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, καταφέρνοντας να επικρατήσουν με 2-0 σετ απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά. Ο αγώνας διεξήχθη σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και οι ταλαντούχες παίκτριες της ΑΕΛ απέδειξαν για άλλη μια φορά την ποιότητα και τη δυναμική τους.

Τα σετ μίλησαν από μόνα τους, καθώς η RoboMarkets ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σετ έληξε με το εντυπωσιακό 25-2, δείχνοντας την απόλυτη υπεροχή της ομάδας και τη στρατηγική αριστεία που επέδειξε σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο σετ, παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ Καραβά να ανακάμψει, τα κορίτσια της ΑΕΛ διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας το σετ με 25-11, ολοκληρώνοντας τη νίκη με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία.

Αξιοσημείωτη ήταν η συνεργασία της ομάδας και η ακρίβεια στις επιθέσεις, ενώ οι προπονητές της RoboMarkets ΑΕΛ δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητριών, επισημαίνοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η RoboMarkets ΑΕΛ Κ14 συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να θέτει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν, δείχνοντας ότι το μέλλον της κυπριακής πετόσφαιρας είναι λαμπρό. Οι φιλάθλοι της ομάδας και οι υποστηρικτές του γυναικείου βόλεϊ ανυπομονούν για τις επόμενες συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια της RoboMarkets ΑΕΛ για την άψογη εμφάνισή τους και την καθοριστική νίκη!

Listen Live