Τρι, Οκτ 22, 2024

RoboMarkets ΑΕΛ Κ18: Η «Βασίλισσα» επιστρέφει!

RoboMarkets ΑΕΛ Κ18: Η «Βασίλισσα» επιστρέφει!

Κυριαρχική εμφάνιση της RoboMarkets ΑΕΛ Κ18 – Σαρωτική νίκη με 3-0 επί της ΑEK Λάρνακας!

Σε ένα  εντυπωσιακό παιχνίδι, τα κορίτσια της RoboMarkets ΑΕΛ Κ18 απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανωτερότητά τους, επικρατώντας με 3-0 σετ της ΑΕK Λάρνακας στο γήπεδό τους στον Άγιο Αντώνιο. Οι φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο, είδαν μια τρομερή ΑΕΛ να επιστρέφει δυναμικά, επιβεβαιώνοντας ότι η "βασίλισσα του βόλεϊ" είναι έτοιμη να κατακτήσει ξανά την κορυφή, χτίζοντας μια ισχυρή ομάδα από τις νεότερες ηλικίες.

Οι νεαρές αθλήτριες της ΑΕΛ έπαιξαν με πάθος και αυταπάρνηση, με κάθε πόντο να δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Τα σετ εξελίχθηκαν ως εξής: 25-18, 25-11, και 25-23, με τα κορίτσια να δείχνουν σταθερότητα, ομαδικό πνεύμα και υψηλό επίπεδο τεχνικής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο σετ, η RoboMarkets ΑΕΛ πήρε γρήγορα τον έλεγχο με αποφασιστική άμυνα και άψογες επιθέσεις, κερδίζοντας με 25-18.
Το δεύτερο σετ ήταν καθαρά μονόλογος της ΑΕΛ, καθώς η κυριαρχία τους ήταν απόλυτη και το σκορ έκλεισε με 25-11.
Στο τρίτο σετ, η ΑΕK Λάρνακας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τα κορίτσια της RoboMarkets ΑΕΛ διατήρησαν την ψυχραιμία τους σε ένα ανταγωνιστικό φινάλε, κλείνοντας το σετ με 25-23 και επιτυγχάνοντας τη νίκη με στυλ.

Η προπονήτρια της RoboMarkets ΑΕΛ Κ18, Μαρία Αριστείδου,  εξέφρασε την περηφάνια της για την εξαιρετική απόδοση των κοριτσιών, τονίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις νεαρές ηλικίες δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η ΑΕΛ χτίζει το μέλλον της, με στόχο να επιστρέψει στη θέση που της αρμόζει στην κυπριακή πετόσφαιρα.

Αυτή η επιτυχία είναι μόνο η αρχή για την αναγέννηση της ομάδας και οι φίλαθλοι μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Listen Live