Παρ, Μάι 3, 2024

(Ούτε αντάρτης, ούτε ανεξάρτητος αλλά ούτε νεροκουβαλητής)

(Ούτε αντάρτης, ούτε ανεξάρτητος αλλά ούτε νεροκουβαλητής)

Στο τέλος του 2023, σχολιάζοντας την απόφαση του Π.Γ. του ΔΗ.ΣΥ, αλλά και κάποιων τοπικών παραγόντων της Λεμεσού, για τον υποψήφιο αντιδήμαρχο Μέσα Γειτονιάς που θα στήριζε η παράταξη έγραφα.

« …….. Κάποιοι θεωρούν ότι τα προσόντα ενός Δημάρχου, αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου εξαντλούνται στο να πίνει καφέ, ή να τρώει μαζί τους στα καφενεία. Ελπίζω να διαψευστώ αλλά το μέλλον του Δήμου προβλέπεται ζοφερό.

Όσο για μένα σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω στα τόσα χρόνια της διαδρομής μου ως ενεργός πολίτης.

Είχα τονίσει από τον Αύγουστο του 2023 ,όταν δήλωνα το ενδιαφέρον μου για τη θέση τους αντιδημάρχου Μέσα Γειτονιάς ως υποψηφίου του ΔΗ.ΣΥ , ότι σε περίπτωση μη επιλογής μου θα σεβαστώ το αποτέλεσμα.

Ίσως δεν το διατύπωσα ορθά, ίσως δεν διαβάζουν όλοι τα ΜΚΔ, και κάποιοι φίλοι επικοινωνούν μαζί μου για να δούμε πώς πάει ο προεκλογικός.

Παρά τη πικρία για τις διαδικασίες τις οποίες όπως και πολλοί άλλοι τις θεωρώ αντικαταστατικές και αντιδημοκρατικές και παρά τις παροτρύνσεις για ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές ακόμα και από κομματικά στελέχη, , είτε και με άλλο κόμμα ως συνεργαζόμενος παραμένω σταθερός στην απόφαση μου.

Έτσι το ξεκαθαρίζω ξανά ότι παραμένω απλό μέλος του ΔΗ.ΣΥ, και θα στηρίξω με όποιον τρόπο θεωρήσω κατάλληλο συγκεκριμένους κομματικούς υποψήφιους.

Μόνη μου δέσμευση αυτό που έλεγα και θα λέω πάντα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται άτομα που δεν μασούν τα λόγια τους αναλόγως ακροατηρίου, ή για χάριν μερικών ψήφων, άτομα με όραμα, θέσεις, διαχρονική παρουσία και όχι γυρολόγους των κομμάτων και ευκαιριακούς και αυτόκλητους σωτήρες.

Listen Live