Παρ, Μαρ 29, 2024

Υπεγράφη το Μνημόνιο Συναντίληψης με την Κούβα

Υπεγράφη το Μνημόνιο Συναντίληψης με την Κούβα

Μνημόνιο Συναντίληψης στον τομέα του Αθλητισμού με την Δημοκρατία της Κούβας υπεγράφη στο ΥΠΑΝ την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα το Μνημόνιο υπέγραψαν ο ΥΠΑΝ Πρόδρομος Προδρόμου εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Πρέσβης της Κούβας στην Κύπρο Άνχελ Γκουστάβο Σουάρες Κορδέρο εκ μέρους της Δημοκρατίας της Κούβας. Ο ΚΟΑ ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του Μνημονίου, στόχος του οποίου είναι η προαγωγή των αθλητικών σχέσεων των δύο χωρών και η προώθηση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα του αθλητισμού.

«Η συνεργασία με όσο το δυνατό περισσότερες χώρες στον τομέα του αθλητισμού είναι πολύ σημαντική για τον ΚΟΑ. Η υπογραφή πρωτοκόλλων, μνημονίων, διακηρύξεων και γενικά συμφωνιών αθλητικής συνεργασίας μεταξύ της Κύπρου και άλλων κρατών, επιτρέπει πρωτίστως την ανταλλαγή αθλητών, ομάδων, προπονητών και ειδικών για προετοιμασίες ή συμμετοχή σε τουρνουά και σεμινάρια», επισήμανε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κατά την υπογραφή του Μνημονίου. Από πλευράς του Οργανισμού παρευρέθηκαν επίσης το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και ο Λειτουργός Ανδρέας Μαρκίδης.

Listen Live