Πεμ, Απρ 25, 2024

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» θα δροσίσει τους δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» θα δροσίσει τους δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, το επίσημο νερό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, θα δροσίσει και φέτος τους χιλιάδες δρομείς που θα συμμετάσχουν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του τόπου!

Το νερό είναι πολύτιμο για όλους μας και γίνεται ακόμη πιο πολύτιμο όταν μιλάμε για τρέξιμο. Όποια διαδρομή κι αν επιλέξουν οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, ένα είναι το βέβαιο. Θα χρειαστούν να δροσιστούν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής και στο τέλος της. Έτσι, κατά το διήμερο που θα διεξαχθούν οι έξι διαδρομές της διοργάνωσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία τροφοδοσίας, παρέχοντας στους δρομείς το βασικότερο εφόδιο που χρειάζονται για να διαγωνιστούν.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ προέρχεται από υπόγεια υδάτινη φλέβα και εμφιαλώνεται στην πηγή του Αγίου Νικολάου Στέγης στην Κακοπετριά σε φιάλες PET που κατασκευάζονται δευτερόλεπτα πριν την εμφιάλωση τους, χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του ανθρώπινο χέρι. Το εμφιαλωτήριο είναι 
εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η όλη διαδικασία εμφιάλωσης είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP και είναι αναγνωρισμένο επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως φυσικό μεταλλικό νερό.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live