Παρ, Απρ 26, 2024

Η Erdinger Alkoholfrei επίσημη μπύρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η Erdinger Alkoholfrei επίσημη μπύρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η μπύρα Erdinger Alkoholfrei είναι η επίσημη μπύρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, αφού θα δροσίσει και φέτος όλους τους δρομείς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του απαιτητικού αγώνα τους.

Η Erdinger Alkoholfrei, «θα αναμένει» τους δρομείς στη γραμμή τερματισμού για να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους με τον καλύτερο τρόπο! Οι ισοτονικές ιδιότητες της μπύρας Erdinger χωρίς αλκοόλ βοηθούν το σώμα να ξεδιψάσει γρηγορότερα, καθώς περιέχει πολύτιμα συστατικά. Τα φλαβονοειδή που περιέχει αυξάνουν την ικανότητα απορρόφησης αντιοξειδωτικών στο αίμα, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό και το σώμα να επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η μπύρα Erdinger Alkoholfrei
Η βαυαρική ζυθοποιία Erdinger είναι η μεγαλύτερη παραγωγός μπύρας από σιτάρι στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1886 και παρασκευάζεται στο χωριό Erding, περίπου 35 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μονάχου, στην καρδιά της Βαυαρίας.

Το πάθος της Erdinger Weissbrau ενέπνευσε την παραγωγή μπυρών σιταριού εξαιρετικής ποιότητας. Για περισσότερα από 130 χρόνια η παραδοσιακή επαναζύμωση που υφίσταται στη φιάλη, η οποία είναι παρόμοια με την μέθοδο της σαμπάνιας, δίνει στην μπύρα τη θολή εμφάνιση της και τη μοναδική δροσιστική της γεύση.

Η ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά κι’ αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Erdinger Alkoholfrei. Με τις ισοτονικές και αναζωογονητικές ιδιότητές της, παρέχει στον οργανισμό άμεσα πολύτιμα συστατικά και ικανοποιεί τη δίψα ακόμη πιο γρήγορα.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live