Σαβ, Απρ 20, 2024

Το MYMALL Limassol στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Το MYMALL Limassol στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Το MYMALL Limassol βρίσκεται για έκτη χρονιά στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ως χρυσός χορηγός της διοργάνωσης.

Το MYMALL Limassol στηρίζει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, το οποίο συμβολίζει την προσπάθεια και την επιμονή στην επίτευξη των στόχων, ενώ προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, θα υπάρξουν εκπομπές με live link του ΑΝΤ1 από το MYMALL Limassol, εκπομπές ειδικά αφιερωμένες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Το MYMALL Limassol
Το MYMALL Limassol είναι ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην πολυσύχναστη πόλη της Λεμεσού. Από το άνοιγμά του στο κοινό το 2009 προσελκύει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες του λιανικού εμπορίου στον κόσμο. Αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού του τόπου και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στη Κύπρο για φαγητό, υψηλή μόδα, ψυχαγωγία, διασκέδαση και πολλά άλλα.

Το εξαιρετικό μείγμα καταστημάτων, η άριστη προσβασιμότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς και το άκρως επαγγελματικό πλάνο προώθησης έχουν μετατρέψει το MYMALL στον απόλυτο προορισμό αγορών στην Κύπρο για μικρούς και μεγάλους. Ανοιχτό επτά μέρες την εβδομάδα, σας προσφέρει όλα όσα θέλετε να βρείτε σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live