Σαβ, Απρ 20, 2024

Η ηγεσία του ΚΟΑ ξεναγήθηκε στο αναβαθμισμένο Εθνικό Στάδιο Στίβου

Η ηγεσία του ΚΟΑ ξεναγήθηκε στο αναβαθμισμένο Εθνικό Στάδιο Στίβου

Η ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση του ΓΣΠ και ξεναγήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Στίβου την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Έλενα Παπακώστα, Σωτήρης Αδάμου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Χρίστος Νεοφύτου και Μιχάλης Ιωάννου, ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη επιθεώρησαν την πορεία των έργων στα ταρτάν των γηπέδων που ολοκληρώνονται μέσα στον Μάρτιο. Από πλευράς ΓΣΠ παρέστησαν ο Πρόεδρος Δώρος Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μιτσίδης, ο ταμίας Ανδρέας Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Διευθυντής Φοίβος Κωνσταντινίδης. Η ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εντυπωσιακή αναβάθμιση του σταδίου.

«Πολλοί έχουν συνδέσει το ΓΣΠ με το ποδόσφαιρο, αλλά ο ΓΣΠ είναι πρώτιστα ο στίβος. Ευχαριστούμε πολύ τον ΚΟΑ για την αναβάθμιση του ταρτάν, αλλά και τη διαχρονική του στήριξη προς τον ΓΣΠ. Ο στίβος πρέπει να κρατηθεί και ο ΚΟΑ βοηθά ώστε να μένουν οι αθλητές στον στίβο», είπε στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος του ΓΣΠ Δώρος Ιωαννίδης.

«Ευχαριστούμε για την πρόκληση και τη φιλοξενία. Θεωρούμε τον ΓΣΠ ένα σημαντικό σύλλογο για τον αθλητισμό μας, εξ ου και η απόφασή μας να χορηγήσουμε αυτό το μεγάλο έργο. Πιστεύουμε ότι ο στίβος είναι η ψυχή του αθλητισμού και χαίρομαι πολύ, γιατί είδαμε ένα πραγματικά σπουδαίο έργο. Είναι βέβαιο ότι η συνεργασία με τον ΓΣΠ θα συνεχιστεί απρόσκοπτα», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Listen Live