Τρι, Απρ 30, 2024

Σύσσωμη η Λεμεσός στην κοπή της βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου "Τα Ολύμπια"

Σύσσωμη η Λεμεσός στην κοπή της βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου "Τα Ολύμπια"

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου "Τα Ολύμπια"(Γ.Σ.Ο) για το 2024, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τσιρείου Σταδίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για τις επιδόσεις τους την χρονιά 2023.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι που ο αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος της Κύπρου και δεύτερος αρχαιότερος σύλλογος στον ελληνικό χώρο βρίσκεται στην πόλη μας. Τιμούμε τα παιδιά μας, τους εκλεκτούς αθλητές μας που αποτελούν υγιές πρότυπο για την εποχή μας. Η αθλητομάνα πόλη μας, προάγει πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, την ευγενή άμιλλα, τον υγιή ανταγωνισμό, την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των ανθρώπων. Μέσα από τον ΓΣΟ δίνουμε όλοι μαζί από κοινού, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Νικολαΐδης, συνεχάρη τόσο τα μέλη του Δ.Σ όσο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στα αθλητικά δρώμενα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Ο Κυριάκος Τσολάκης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο, τον ΚΟΑ και την ΚΟΕΑΣ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, των προπονητών και των αθλητών για την έως τώρα στήριξη και συμπαράσταση στις προσπάθειες τους.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, μεταξύ άλλων συνεχάρη τον ΓΣΟ και τους αθλητές του για την τεράστια τους επιτυχία ως πολυνίκης σύλλογος της αγωνιστικής χρονιάς 2023. Επίσης ευχαρίστησε την ηγεσία του ΓΣΟ για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος του ΚΟΑ παρά τα διάφορα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν κατά καιρούς.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ τόνισε πως το 2023 ήταν  μια από τις πιο επιτυχημένες και αποτελεσματικές χρονιές στην ιστορία του κυπριακού στίβου, από κάθε άποψη και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή χρονιά με νέες επιτυχίες και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν και προβάλουν τον αθλητισμό και τους αθλητές.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε αγιασμός από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Στην εκδήλωση ήταν, επίσης, παρόντες Βουλευτές, οι Δημάρχοι Μέσα Γειτονιάς και Αγίου Αθανασίου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Listen Live