Τρι, Απρ 30, 2024

Σε οριστική ρήξη πλέον οι αθλητές Ολυμπιακού Τραπ με την Σκοπευτική Ομοσπονδία. Εξαγγελία για αυτόνομο Πρωτάθλημα.

Σε οριστική ρήξη πλέον οι αθλητές Ολυμπιακού Τραπ με την Σκοπευτική Ομοσπονδία.  Εξαγγελία για αυτόνομο Πρωτάθλημα.

Σε ψεσινή του Συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σκοπευτών Ολυμπιακού Τραπ και Παρατράπ, συζήτησε και ανέλυσε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις που αφορούν την Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου και αναφέρει τα πιο κάτω:

Έγινε σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον κύκλο ενεργειών και επαφών της ηγεσίας του Συνδέσμου σε κέντρα λήψης αποφάσεων της Πολιτείας, μετά τη Δημοσιογραφική τους διάσκεψη στις 17 Νοεμβρίου. Άξιο αναφοράς στη ψεσινή συνεδρία ήταν και η ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού ότι 31 άτομα ελέγχονται για πιθανά ποινικά αδικήματα. 

Μετά και την πιο πάνω ανακοίνωση κανένα περιθώριο οποιασδήποτε συζήτησης ή επαφής με τους Διοικούντες της Ομοσπονδίας δεν έχει απομείνει αναφέρουν οι ολυμπιακοί σκοπευτές και καλούν την Επιτροπή Δεοντολογίας όπως προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του πορίσματος.

Αφού συζητήθηκαν και αναλύθηκαν επισταμένα όλα τα πιο πάνω το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είχε άλλη επιλογή από του να συνεχίσουμε να απέχουμε από τις επίσημες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας υπό τη σημερινή Διοίκηση, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Κλείνοντας τονίζουν πως αναγνωρίζουν τη μεγάλη ευθύνη της απόφασης τους, ως επίσης το γεγονός ότι διανύουν Ολυμπιακό έτος, παράλληλα με το πιο πάνω απεφασίσθη η εξαγγελία αυτόνομου Πρωταθλήματος, καθορίζοντας ως πρώτο αγώνα το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας. Όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων θα εμπεριέχονται σε ξεχωριστή ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.

Listen Live