Σαβ, Απρ 20, 2024

Συνάντηση με την ΚΟΠ με αντικείμενο την έξαρση της βίας στα γήπεδα

Συνάντηση με την ΚΟΠ με αντικείμενο την έξαρση της βίας στα γήπεδα

Συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στα γραφεία του ΚΟΑ, όπου ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη
υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργο Κούμα και τον Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Σωτήρης Αδάμου και ο Λειτουργός του Οργανισμού Κώστας Σολωμού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η έξαρση της βίας στα γήπεδα το τελευταίο διάστημα. Οι ηγεσίες του ΚΟΑ και της ΚΟΠ συμφώνησαν πως απαιτείται συνεργασία και συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις που πρέπει να λάβουν οι δύο φορείς, προκειμένου να δοθούν αμέσως ριζικές λύσεις στο πρόβλημα. ΚΟΑ και ΚΟΠ ευθυγραμμίζονται στην ανάγκη λήψης δραστικών αποφάσεων, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τονίστηκαν παράλληλα οι ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου να είναι πιο αποτελεσματική και αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Listen Live