Παρ, Απρ 19, 2024

#TOWARDSPARIS:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ

#TOWARDSPARIS:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ

Μετά την επιτυχία του προγράμματος Αθλητικής Ευθύνης #TowardsTokyo του Παύλου Κοντίδη, μέσω της οποίας στηρίχθηκαν πέντε αθλητές και αθλήτριες της Ολυμπιακής & Προ-Ολυμπιακής ομάδας «Τόκυο 2020» το πρόγραμμα ανανεώνεται με στόχο τους Ολυμπιακούς & Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» υπό το διακριτό τίτλο #TowardsParis.

Το πρόγραμμα επιχορήγησης #TowardsParis αποτελεί μια πρωτοβουλία Αθλητικής Ευθύνης του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη, η οποία έχει ως στόχο την οικονομική και τεχνική υποστήριξη ταλαντούχων αθλητών, με απώτερο σκοπό να μεγαλώσει η Ολυμπιακή & Παρά-Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου, ενόψει των Αγώνων «Παρίσι 2024» και αλλά η όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση της πατρίδας μας στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Όροι & Προϋποθέσεις
Πιο κάτω ακολουθούν όλες οι πληροφορίες και προϋποθέσεις για αίτηση αθλητικής επιχορήγησης μέσω του προγράμματος #TowardsParis, ενόψει των Ολυμπιακών & Παρα-Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές & αθλήτριες που:
 Έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1994.
 Κατέχουν την κυπριακή υπηκοότητα.
 Έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς & Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
 Δεν ανήκουν στην Κατηγορία Α ή Ολυμπιονικών του Σχεδιασμού Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.

- Όλες οι επιχορηγήσεις θα δοθούν στους αθλητές υπό την μορφή της κάλυψης των αναγκών προπόνησης και προετοιμασίας. Αυτές συμπεριλαμβάνουν:

 Αεροπορικά εισιτήρια για συμμετοχή σε αγώνες προετοιμασίας.
 Δικαιώματα συμμετοχής σε αγώνες.
 Συμπληρώματα διατροφής.
 Εξοπλισμός προπόνησης.
 Μασάζ και φυσιοθεραπείες.
 Άλλες απαιτήσεις προετοιμασίας.

Διαχειριστική Επιτροπή
Τη Διαχειριστική Επιτροπή της ενέργειας #TowardsParis αποτελούν οι Γιώργος Ζαννέτος, Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης, Μικάελο Παπαδάκης, Μαρίνα Πιττάλη και Λουκής Σαββίδης.

Διαδικασία Επιδότησης
Οι αθλητές και αθλήτριες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα μπορούν να αιτούνται την κάλυψη εξόδων που εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες. Τα χρήματα θα καταβάλλονται απευθείας στον προμηθευτή, κατόπιν έγκρισης απαίτησης του αθλητής.

Χρονοδιαγράμματα
Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει αποσταλούν  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αίτηση
Κάθε αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα έγγραφα.
1. Συμπληρωμένη αίτηση για αθλητική επιχορήγηση (Έντυπο Α)
2. Βιογραφικό Σημείωμα Αθλητή / Αθλήτριας
3. Επίσημη επιστολή από την Ομοσπονδία της οποίας ο Αθλητής / Αθλήτρια είναι μέλος, όπου θα αναγράφονται οι αγωνιστικές επιδόσεις του αθλητή /της αθλήτριας για το 2021 και το 2022.

Βρείτε την αίτηση στο  pavloskontides.com

 

Listen Live