Τρι, Απρ 23, 2024

Στην παρουσία της ηγεσίας του ΚΟΑ τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Πολυχώρου στη Λάρνακα από τον Κυριάκο Κούσιο

Στην παρουσία της ηγεσίας του ΚΟΑ τα εγκαίνια  του Πολυδύναμου Πολυχώρου στη Λάρνακα από τον Κυριάκο Κούσιο

Στην παρουσία της ηγεσίας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και με κάθε επισημότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης, από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κυριάκο Κούσιο την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Ο ΚΟΑ στήριξε τον Δήμο Λάρνακας στην απόφασή του για ολοκληρωτική ανάπλαση του Κοινωνικού Κέντρου και στα εγκαίνια του Πολυδύναμου Πολυχώρου ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής, τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου, Κάλλη Χατζηιωσήφ, καθώς και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του τόπου (βουλευτές, δήμαρχοι κτλ.).

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης επισήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε αυτό το στολίδι, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη, για τη νεολαία, για όλους όσοι αναζητούν χώρους ενεργητικής απασχόλησης, υγιούς ψυχαγωγίας και εκγύμνασης. Ο ΚΟΑ στήριξε από την αρχή την προσπάθεια αυτή και με ικανοποίηση είδαμε το τελικό αποτέλεσμα, συνολικά αλλά και ειδικότερα στους χώρους που θα χρησιμοποιούν τμήματα του ΚΟΑ, όπως τα γραφεία του ΑΓΟ, τα σώματα ασφαλείας και τα γυμναστήρια».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας τόνισε: «Σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού κάναμε όλες τις διαδικασίες για σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου. Με την επέκταση και αναβάθμιση του Κέντρου ο Πολυχώρος αυτός αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα και πιο σύγχρονα οικοδομήματα της Λάρνακας και σ’ αυτό ήδη στεγάζονται και δραστηριοποιούνται το Ανοιχτό Σχολείο του Δήμου, υπηρεσίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και πολλά άλλα. Ευχαριστώ θερμά τον ΚΟΑ για την αγαστή συνεργασία που έχουμε σε όλα τα θέματα, στα οποία ζητούμε τη συμβολή του Οργανισμού».

Τα εγκαίνια του σπουδαίου αυτού έργου πραγματοποίησε ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του: «Ο Πολυχώρος καλύπτει ένα μεγάλο κενό προσφέροντας πληθώρα δυνατοτήτων αξιοποίησης των χώρων του από το ευρύ κοινό, τα οργανωμένα σύνολα και άλλες οργανώσεις, αλλά κυρίως από τους νέους».

Listen Live