Παρ, Μαρ 29, 2024

Σε σύσκεψη με τον Γ.Γ. Αθλητισμού της Ελλάδας η ηγεσία του ΚΟΑ

Σε σύσκεψη με τον Γ.Γ. Αθλητισμού της Ελλάδας η ηγεσία του ΚΟΑ

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά. Μαζί τους και το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με επικεφαλής τον κ. Μαυρωτά με κύριο αντικείμενο συζήτησης την λειτουργία των αθλητικών σωματείων. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης
έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το σύστημα εγγραφής, αναγνώρισης και ελέγχου των αθλητικών σωματείων, καθώς επίσης και τη δημιουργία προτύπου καταστατικού των αθλητικών ομοσπονδιών και μητρώου αθλητικών σωματείων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της τριμελούς αντιπροσωπείας του ΚΟΑ στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, η Γενική Διευθύντρια και το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ είναι επίσης προσκεκλημένοι στην έναρξη του δημοφιλούς και διεθνώς αναγνωρισμένου Ράλλυ Ακρόπολις και στην υπερειδική διαδρομή Super Special Stage, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο OAKA το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου.

Listen Live