Παρ, Μαρ 29, 2024

Ο όμιλος Adtech Holding «τρέχει» στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Ο όμιλος Adtech Holding «τρέχει» στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ανακοινώνει τη συνεργασία του, για πρώτη χρονιά, με τον όμιλο AdTech Holding, έναν διεθνή όμιλο γνωστό για την συνεισφορά του στη δημιουργία νεωτεριστικών οικοσυστημάτων που αφορουν τεχνολογιες μαρκετινγκ και διαφημισης (AdTech & MarTech projects).

Ο όμιλος Adtech στηρίζει διαχρονικά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και τις υψηλές αξίες του και το αποδεικνύει έμπρακτα, αφού στηρίζει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

About AdTech Holding
AdTech Holding είναι ένας κορυφαίος όμιλος στη παραγωγή startup οικοσυστημάτων και εργαστηρίων καινοτομίας για projects AdTech & MarTech από το 2011. Χαρακτηρίζεται από το πάθος, με το οποίο προσφέρει πρωτοποριακές τεχνολογίες για την παγκόσμια βιομηχανία Marketing. Συνδυάζει τα πιο σύγχρονα σ και ποικίλα ταλέντα με την εφαρμοσμένη τεχνητή νοημοσύνη αιχμής, ειδικά συστήματα και κλιμακούμενη επιστημονική βάση δεδομένων.

Έχετε την μεγάλη ιδέα; Ο όμιλος Adtech έχει ένα τεράστιο δίκτυο ειδικών που θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Από την αρχική ιδέα έως τα απτά επιχειρηματικά αποτελέσματα, μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να απογειώσετε το
πλάνο σας. Ο όμιλος Adtech έχει όλα όσα χρειάζονται οι επιχειρηματίες για την υποστήριξή τους την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live