Παρ, Απρ 26, 2024

Η Honeywell Travel «τρέχει» στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Η Honeywell Travel «τρέχει» στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Η Honeywell Travel, ένας από τους πιο διαχρονικούς χορηγός και υποστηρικτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Στηρίζοντας τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, η Honeywell Travel, θα βρίσκεται στην γραμμή εκκίνησης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για να ενθαρρύνει την προσπάθεια των δρομέων.

Honeywell Travel
H Honeywell Travel είναι μία πρωτοπόρος ταξιδιωτική εταιρεία που χαρακτηρίζεται για την άψογη και επαγγελματική εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες της.

Η εμπειρη ομάδα των ταξιδιωτικων συμβουλων της Honeywell Travel εργάζεται με μεγάλη προσοχή και παθος για την άψογη διεξαγωγή όλων των διαδικασιών και απαιτήσεων του ταξιδιού σας. Είτε ταξιδεύετε στο χώρο των επαγγελματικών
ταξιδιών για πρώτη φορά είτε αναζητάτε μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών που να ταιριάζει ακριβώς στις περίπλοκες απαιτήσεις και ανάγκες της εταιρείας σας, οι δεκαετίες εμπειρίας μας εγγυώνται ότι η Honeywell Travel θα γίνει η πιο
αξιόπιστη συνεργάτης σας.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για το περιβάλλον και για την Κύπρο μας, η Honeywell Travel από φέτος στηρίζει την προσπάθεια του συνδέσμου “keep our sand and sea plastic free “ για να κρατήσουμε τις παραλίες και την θάλασσα μας καθαρές από πλαστικά μίας χρήσης. Για ένα υγιές οικοσύστημα , για την χώρα μας και τα παιδιά μας.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey &Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live