Σαβ, Οκτ 19, 2024

Η Καρολίνα Πελενδρίτου πραγματοποίησε για 2η Χρονιά το Blackended Google Challenge με τη Στήριξη του ΚΟΑ

Η Καρολίνα Πελενδρίτου πραγματοποίησε για 2η Χρονιά το Blackended Google Challenge με τη Στήριξη του ΚΟΑ

Blackended Google Challenge: Ένας θεσμός που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και ενδυναμώνει τις ψυχές!

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού και της κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Blackended Google Challenge, μια πρωτοβουλία της Παραολυμπιονίκη Καρολίνας Πελενδρίτου, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση γύρω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κάλλη Χατζηιωσήφ, η οποία στον χαιρετισμό της εξήρε την Καρολίνα Πελενδρίτου για το έργο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο, την επιστρέφει με αυτή την εκδήλωση». Η κα. Χατζηιωσήφ τόνισε τη σημασία της δράσης αυτής για την κοινωνία, καθώς μέσα από την εμπειρία και την επιμονή της Καρολίνας προβάλλονται πανανθρώπινες αξίες όπως η ισότητα, η αποδοχή και η ενδυνάμωση.

Από την πλευρά της, η Καρολίνα Πελενδρίτου, συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στους γονείς, ενθαρρύνοντάς τους να στηρίζουν τα παιδιά τους στις δυσκολίες και να τους δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουν, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. «Μην τα παρατάτε», είπε χαρακτηριστικά, «και δώστε στα παιδιά σας το θάρρος να αγωνίζονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις».

Η εκδήλωση έκλεισε με θερμά χειροκροτήματα από τους συμμετέχοντες, ενώ η Καρολίνα Πελενδρίτου δεσμεύτηκε να συνεχίσει το Blackended Google Challenge και τα επόμενα χρόνια, προωθώντας με πάθος την ενδυνάμωση και την ισότητα για όλους.

 

Listen Live