Τρι, Μάι 7, 2024

56οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Σπόρτιγκ: "Έκλεψε" τις εντυπώσεις το γήπεδο ROBOMARKET

56οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Σπόρτιγκ: "Έκλεψε" τις εντυπώσεις το γήπεδο ROBOMARKET

Φωτογραφίες από την 1η μέρα του αγώνα θα βρείτε εδώ 

Φωτογραφίες από την 1η μέρα του αγώνα θα βρείτε εδώ

Πολύ καλά ξεκίνησε την πρώτη της μέρα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής η Εθνική μας ομάδα, αποτελούμενοι από τους Βασιλείου Ανδρέα, Κωνσταντίνου Χάρη, Κωνσταντίνου Ντίνο και Χριστοδουλίδη Χάρη, οι οποίοι με 180 επιτυχίες στους 50 πρώτους δίσκους, βρίσκονται  στην τρίτη θέση! Στη γενική κατάταξη, οι Κύπριοι σκοπευτές δείχνουν να είναι σε καλή φόρμα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει αν  θα καταφέρουν να πάρουν μια θέση στην τελική εξάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 11/5 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14/5 όπου και αναμένεται να προκαλέσουν τον ενδιαφέρον τόσο των αθλητών όσο και των φίλων του αθλήματος. Ήδη από την πρώτη μέρα ξεχώρισαν οι πορείες στο γήπεδο ROBOMARKET, όπου βρίσκονται στην καταπράσινη φύση και βγαίνουν μέσα από το βουνό.

Στην γενική κατάταξη, στην πρώτη θέση ισοβαθμούν ο Ούγκρος SZERDAHELYI, Andras και ο έφηβος ΡΟΜΕΡΟ ΜΙΛΛΑΝ από την Ισπανία με 49/50. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο AUVRET CHRISTOPHE με 48/50.

Στην κατηγορία SENIOR ισοβαθμούν με 46/50,  Λιθουανός GRYBE, Virgilijus, ο SOLDANI, Gabriele από την Ιταλία και ο GILLETT, Paul από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βρετανός SMITH, J R G με 42/100 προηγείται στην κατηγορία MASTER  και τον ακολουθούν με 40/50 και 39/50 αντίστοιχα οι WILLIAMSON, Nolan από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο SHORE, Andy από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στους Βετεράνους, πρώτος μέχρι στιγμής είναι MANVELL, Tony από το Ηνωμένο Βασίλειο με  47/50 και ακολουθούν τον ακολουθούν οι συμπατριώτες του REYNOLDS, Martin και SMITH, Christopher με 45/50.

Στις γυναίκες προηγείται η Ισπανίδα LAPARRA CUENCA, Beatriz με  47/50, στην δεύτερη θέση βρίσκεται η FLORIDO RANDO, Cristina 381 επίσης από την Ισπανία και ακολουθεί με 44/50 η Γαλλίδα DULARY, Aline.

Έκπληξη του αγώνα ο νεαρός Ισπανός ROMERO MILLAN, Fabian που προηγείται με 49/50 στην κατηγορία των εφήβων και τον ακολουθούν ο Γάλλος CARON, Arthur και ο  Βρετανός TURNBULL, Ali με  46/50.

Αποτελέσματα Εθνικών:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SENIOR

1. Γαλλία  127β.
2. Ηνωμένο Βασίλειο 121β.
3. Κύπρος 114β.
Την Κυπριακή αποστολή σε αυτή την κατηγορία αποτελούν οι Καραολής Μιλτιάδης, Χάματσος Κούλλης και Αντωνίου Αντώνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 

1. Ηνωμένο Βασίλειο 123β.

2. Γαλλία 116β.

3. Κύπρος 109β. Την Κυπριακή αποστολή αποτελούν οι Κατζιανής Ανδρέας, Φυλακτού Μίκης και Κυρίτζης Πέτρος.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με τους τελευταίους 50 δίσκους, την απονομή των επάθλων στους νικητές και την τελετή λήξης.

Listen Live