Σαβ, Οκτ 19, 2024

Πρόσκληση Συμμετοχής στο «Blackened Goggle Challenge»

Πρόσκληση Συμμετοχής στο «Blackened Goggle Challenge»

Η Καρολίνα Πελενδρίτου προσκαλεί εταιρείες και οργανωμένα σύνολα να συμμετάσχουν στην Φιλανθρωπική Ημερίδα Κολύμβησης «Blackened Goggle Challenge», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00 π.μ. στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ομαδικά ή να υποστηρίξουν τη δράση χωρίς να κολυμπήσουν.

Κάθε εταιρεία μπορεί να εγγράψει έως δέκα άτομα στην εταιρική κατηγορία με κόστος συμμετοχής 500 ευρώ. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται online μέσω του ticketmaster.cy και είναι διαθέσιμες και την ημέρα της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Η Καρολίνα Πελενδρίτου, τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, υπογραμμίζει τη σημασία της υποστήριξης από τις εταιρείες και οργανισμούς για την προώθηση του μηνύματος ισότητας και συμπερίληψης στον αθλητισμό για άτομα με αναπηρία.

Το «Blackened Goggle Challenge», που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, αποσκοπεί στο να προσφέρει μια βιωματική εμπειρία στους συμμετέχοντες, καθώς θα κολυμπήσουν 50μ ελεύθερο φορώντας μαύρα γυαλάκια που δεν επιτρέπουν την είσοδο φωτός. Η δράση αυτή στοχεύει να ενισχύσει την ενσυναίσθηση προς τους αθλητές με αναπηρία.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες περιλαμβάνουν K12, K14, K16, K18, Ανδρών/Γυναικών και Masters (39+), με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανά άτομο. Οι συμμετοχές ανοίγουν για άτομα από 9 ετών και άνω, με διαχωρισμό ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Τράπεζα Κύπρου, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η VISA και η SWANS, με χορηγό φιλοξενίας το Amathus Beach Hotel. Υποστηρίζουν επίσης η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΚΕΠΕ) και ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού.

Listen Live