Σαβ, Οκτ 19, 2024

Μια Βραδιά Γεμάτη Ιστορία και Περηφάνια: ΑΕΛ Volleyball - Τιμή και Δόξα στο Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον

Μια Βραδιά Γεμάτη Ιστορία και Περηφάνια: ΑΕΛ Volleyball - Τιμή και Δόξα στο Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον

Το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024, το St. George Hall έλαμπε από συγκίνηση, περηφάνια και την αίσθηση του ανεκτίμητου αθλητικού πνεύματος. Η μεγάλη οικογένεια της Robomarkets AEL Volley συγκεντρώθηκε για μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων όσων παρευρέθηκαν. Ήταν μια γιορτή αφιερωμένη όχι μόνο στην ομάδα, αλλά σε όλα τα πρόσωπα που, διαχρονικά, έχουν συμβάλει στους άθλους και τις 99 κούπες της ΑΕΛ.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός και αφοσιωμένος ΑΕΛίστας, Ανδρέας Φυλακτού, παρουσίασε την εκδήλωση με το πάθος και την αγάπη του για την ομάδα να διαχέονται στην ατμόσφαιρα. Η βραδιά είχε σύντομες ομιλίες που ταξίδεψαν έστω και για λίγο τους παρευρισκόμενους στις χρυσές σελίδες του παρελθόντος, έως το δυναμικό παρόν και το πολλά υποσχόμενο μέλλον της ομάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υποστηρικτική ομάδα και το προπονητικό τιμ, πλαισιωμένοι από τους αθλητές και τις αθλήτριες των αναπτυξιακών ομάδων Κ14, Κ16 και Κ18, που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους στα γήπεδα, με τη φανέλα της ΑΕΛ να κυματίζει υπερήφανα. Ξεχωριστή στιγμή ήταν η παρουσία της πρώτης ομάδας της Robomarkets AEL Volley, που εκπροσωπεί το τμήμα σε κάθε γήπεδο με αυταπάρνηση και ψυχή πρωταθλητή.

Μέλη της εφορίας της ΑΕΛ, παλαίμαχες παίκτριες και παλιά στελέχη της ομάδας έδωσαν επίσης το παρών, γεμίζοντας το χώρο με αναμνήσεις και ιστορίες από τη χρυσή εποχή της ομάδας. Ο πρόεδρος του τμήματος πετόσφαιρας, Κώστας Κωνσταντίνου, έδωσε έναν συγκινητικό λόγο, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της βραδιάς αλλά και όσους στηρίζουν το τμήμα διαχρονικά. Με κάθε λέξη του, εξυμνούσε τις 99 κούπες που έχει κερδίσει η ομάδα – έναν άθλο που μόνο λίγες ομάδες στον κόσμο μπορούν να περηφανεύονται ότι έχουν καταφέρει.

Το λόγο πήρε και η θρυλική παλαίμαχη παίκτρια και προπονήτρια της ΑΕΛ, Ρούλα Κατσαμπή, εκπροσωπώντας τις παλαίμαχες αθλήτριες. Τα λόγια της συγκίνησαν το κοινό, καθώς αναφέρθηκε στα χρόνια δόξας, την αφοσίωση και τον αστείρευτο αγώνα που έδωσε μαζί με τις συμπαίκτριές της για να φτάσει η ομάδα στο κορυφαίο σημείο του κυπριακού αθλητισμού.

Εκπρόσωποι του Σωματείου ΑΕΛ, της ΚΟΠΕ, χορηγοί, γονείς, φίλοι της ομάδας και του αθλήματος, γέμισαν το χώρο, υποστηρίζοντας αυτή τη συλλογική προσπάθεια, που δεν τιμά μόνο το παρελθόν αλλά δείχνει και το δρόμο για το λαμπρό μέλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε με αισιοδοξία για τις μελλοντικές επιτυχίες της Robomarkets AEL Volley, υπό την καθοδήγηση ενός προπονητικού επιτελείου και μιας διοίκησης που συνεχίζει να προσφέρει το 100% για τη δόξα της ομάδας και την αθλητική κληρονομιά της Λεμεσού. Στον πυρήνα της βραδιάς, όμως, ήταν το κοινό όραμα όλων: η αγάπη για την ΑΕΛ και η υπόσχεση ότι αυτή η περήφανη ομάδα θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στα γήπεδα για πολλά ακόμα χρόνια.

Listen Live