Πεμ, Απρ 18, 2024

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού «πετάει» με AEGEAN

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού «πετάει» με AEGEAN

Σταθερός συνοδοιπόρος του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, η AEGEAN στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, ως μεγάλος χορηγός.

Η AEGEAN θα βρίσκεται και φέτος στη γραμμή εκκίνησης για να στηρίξει και να ενθαρρύνει τους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη φιέστα του αθλητισμού το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Σταθερός υποστηρικτής στα μεγαλύτερα αθλητικά και δρομικά γεγονότα σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 25 χρόνια, η AEGEAN επιβραβεύει τους αθλητές που φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια τους. Μία στήριξη έμπρακτη, αφού οι νικητές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού θα επιβραβευθούν και φέτος με δωρεάν εισιτήρια για όλο το δίκτυο της AEGEAN!

Σχετικά με την AEGEAN
Η AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air μετέφεραν 15,5 εκατομμύρια επιβάτες το 2023 και προσέφεραν συνολικά 18,5 εκατ. θέσεις. Το πρόγραμμα δρομολογίων για το έτος 2023, κάλυπτε ένα δίκτυο 180 προορισμών σε 49 χώρες με 307 απευθείας
δρομολόγια τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων από τις 10 συνολικά βάσεις της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ένα στόλο 76 αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων τα ολοκαίνουργια Airbus A320 and A321 neo. Η AEGEAN είναι μέλος της STAR ALLIANCE της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας και βραβεύτηκε, για 12η συνεχή χρονιά και 13η φορά τα τελευταία 14 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη από τα Skytrax World Airline Awards. Με ισχυρή διεθνή παρουσία, η AEGEAN ιδρύθηκε το 1999 και μέσα σε 25 χρόνια έχει καταφέρει να είναι η πιο επιτυχής και ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία. Η AEGEAN είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 2007, ενώ o κύκλος εργασιών της ξεπέρασε πρόσφατα το 1,3 δις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.aegeanair.com.

Listen Live