Παρ, Μάι 3, 2024

Με ρεκόρ συμμετοχών έρχεται ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Με ρεκόρ συμμετοχών έρχεται ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Λιγότερες από δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ο οποίος έρχεται στις 13 και 14 Απριλίου 2024 για να μας χαρίσει ξανά μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.  

Η φετινή διοργάνωση έχει μπει ήδη στην ιστορία, αφού έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών στη Μαραθώνια διαδρομή! Πάνω από 800 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διαδρομή των 42 χλμ. ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην Κύπρο.

Μάλιστα η τάση είναι διαρκώς αυξητική και εκτιμάται ότι ο τελικός αριθμός δρομέων στους αγωνιστικούς δρόμους
θα ξεπεράσει τους 5.000, ένα ασύλληπτο νούμερο για τα κυπριακά δεδομένα! 

Συνολικά οι συμμετοχές από Κύπρο και εξωτερικό και στις έξι διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις 16.000, αφού υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον. 

Χιλιάδες δρομείς, λοιπόν, από κάθε μέρος της Κύπρου και από κάθε γωνιά του κόσμου ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού και σας περιμένουν κατά μήκος των διαδρομών, το διήμερο 13 και 14 Απριλίου, για να ενώσουμε όλοι μαζί τη φωνή και τα χειροκροτήματα μας και να τους ωθήσουμε να κατακτήσουν τους στόχους τους! H Λεμεσός αναμένεται να πλημμυρίσει ξανά από κόσμο που διψά να ζήσει μία αυθεντική αθλητική εμπειρία! 

Με αναβαθμισμένο mobile app η φετινή διοργάνωση! 

Στο φετινό ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ξεχωρίζει επίσης το αναβαθμισμένο mobile app, που παρέχει η διοργάνωση, με τη χορηγία του ομίλου Punin. Μέσα από το mobile application μπορείτε να κάνετε track τον αγαπημένο σας αθλητή και να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την πορεία του προς τον τερματισμό, όπως επίσης και τη θέση του, μέσα από τη ζωντανή κατάταξη του αγώνα. Το mobile app, παρέχει επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ενώ Push Notifications θα σας κρατάνε σε εγρήγορση για τις τελευταίες εξελίξεις του αγώνα. Και επειδή τερματισμός χωρίς selfies δε γίνεται, τραβήξτε με στυλ στιγμές χαράς για να τις μοιραστείτε στο app με τους υπόλοιπους δρομείς. Από το mobile app δεν θα λείπουν φυσικά οι διαγωνισμοί, όπου θα μπορείτε να  κερδίσετε μοναδικά δώρα! Το mobile app θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες σε Android και iOS.

Προμηθευτείτε τα επίσημα προϊόντα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού!
Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις σας από τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, αποκτώντας επίσημα προϊόντα της διοργάνωσης. Κάνε δική σου μία από τις συλλεκτικές φανέλες της διοργάνωσης, με την υπογραφή της Under Armour, τα επετειακά μας t-shirts σε μπλε, ροζ και κίτρινο χρώμα, hoodies και καπέλα σε μαύρο χρώμα, αλλά και να παραγγείλετε για το μετάλλιο σας την ειδικά χαραγμένη επιγραφή,  με τον επίσημο σας χρόνο, για να σας σταλεί μετά τη διοργάνωση! Όλα τα επίσημα προϊόντα της διοργάνωσης διατίθενται  ήδη στην ιστοσελίδα https://raceroster.com/store/74074/listing, ενώ θα
βρίσκονται προς πώληση και στο Κέντρο Εγγραφών, αλλά και σε εμφανή σημεία πώλησης κατά το διήμερο της διοργάνωσης.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Σημειώνεται ότι για τον Εταιρικό αγώνα οι εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Απριλίου! Επίσης, το Σάββατο 13 Απριλίου εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ! Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.limassolmarathon.com

Listen Live