Τρι, Απρ 30, 2024

Η NEXTERS καταλυτικός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η NEXTERS καταλυτικός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η Nexters, μία από τις τρεις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες βίντεο παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη, είναι για άλλη μία χρονιά περήφανος χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Η Nexters, εκτός από την χορηγία και υποστήριξη του Μαραθωνίου, συνεχίζει το μακροχρόνιο φιλανθρωπικό της έργο μέσω της κοινωφελούς δράσης «You Run!We Donate». Μέσα από αυτή τη δράση η εταιρεία θα προσφέρει 1 ευρώ για κάθε δρομέα των ατομικών διαδρομών που θα διασχίσει τη γραμμή του τερματισμού κατά τη διάρκεια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού.

Επίσης η Nexters θα έχει ειδικό περίπτερο κοντά στο σημείο εκκίνησης/ τερματισμού με σκοπό τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των επισκεπτών για να γιορτάσει μαζί τους το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού.

Στόχος της Nexters είναι να μεταφέρει μηνύματα ενότητας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ενδυναμώνοντας περισσότερο το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού βοηθώντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Nexters
Η Nexters είναι μια διεθνής εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικών βίντεο παιχνιδιών που έχει ως στόχο να δώσει την δυνατότητα στους απλούς παίκτες να βιώσουν την χαρά που προσφέρει η εμπειρία στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Χάρη σε κορυφαία παιχνίδια όπως το Hero Wars, το Island Questaway, το Throne Rush και πολλά άλλα, η εταιρεία έφτασε να έχει πάνω από 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως και να γίνει μία από τις τρεις κορυφαίες ανεξάρτητες
εταιρείες παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη. Με έδρα την Κύπρο, η Nexters βασίζεται σε μια ομάδα 700+ εμπνευσμένων επαγγελματιών στον τομέα του gaming.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Nexters στη διεύθυνση https://nexters.com και ακολουθήστε την Nexters στο LinkedIn και στο Twitter.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live