Τρι, Οκτ 22, 2024

Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ

Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ

Ο Μάης τότες που παέννεν Γυμνάσιον ήταν που τους μήνες τους φορτωμένους με επαναλήψεις τελευταία διαγωνίσματα.Μα ταν τζιαι ανθισμένος.Οπου έβλεπες στους δρόμους τα μονοπάθκια που εστρεφούμαστεν παρπατητοί που το Στ Γυμνάσιον στον Άην Γιάννην πέλα σέλα άνθη χρώματα.Κόμα ο κόσμος είσιεν κήπους σπιθκιάσιμους γλάστρες ,μαστραππάες τρυπημένους που κάτω .Λογιών λογιών πρασινάδες γιασεμιά βασιλικούς.

Οι μανάες μας εθκιουσαν σπόρους βολβούς γλαστρούες τζιαι επκιάνναν κρινούθκια που τες αρφάες τους τες κουμέρες τες γειτόνισσες.Εβρίσκαν πάντα ώρες να ποτίσουν να στολίσουν να φυτέψουν τζιαι κρομμύθκια λαχανα δίπλα που τα άνθη.Η ζωή ήτουν κόμα ίλαρη αργη αρκετά για να την ζεις τζιαι να μεν βουράς αναίτια να την φτάσεις..

Κόμα εμπόρες να δεικλάς να θωρείς τους κήπους άμαν εσκόλαννες .....

Κόμα οι μανάδες εν ηξέραν που εκόφκαν τα ανθοπωλεία.Εξέραν που λουλούδικα ...Εξέραν ...Ο Μάης τότες που παέννεν Γυμνάσιον ήταν που τους μήνες τους φορτωμένους με επαναλήψεις τελευταία διαγωνίσματα.Μα ταν τζιαι ανθισμένος.Οπου έβλεπες στους δρόμους τα μονοπάθκια που εστρεφούμαστεν παρπατητοί που το Στ Γυμνάσιον στον Άην Γιάννην πέλα σέλα άνθη χρώματα.Κόμα ο κόσμος είσιεν κήπους σπιθκιάσιμους γλάστρες ,μαστραππάες τρυπημένους που κάτω .Λογιών λογιών πρασινάδες γιασεμιά βασιλκούς.

Οι μανάες μας εθκιουσαν σπόρους βολβούς γλαστρούες τζιαι επκιάνναν κρινούθκια που τες αρφάες τους τες κουμέρες τες γειτόνισσες. Εβρίσκαν πάντα ώρες να ποτίσουν να στολίσουν να φυτέψουν τζιαι κρομμύθκια λαχανα δίπλα που τα άνθη. Η ζωή ήτουν κόμα ίλαρη αργη αρκετά για να την ζεις τζιαι να μεν βουράς αναίτια να την φτάσεις..

Κόμα εμπόρες να δεικλάς να θωρείς τους κήπους άμαν εσκόλαννες .....

Κόμα οι μανάδες εν ηξέραν που εκόφκαν τα ανθοπωλεία.Εξέραν που λουλούδικα ...Εξέραν ...

Listen Live