Παρ, Μάι 3, 2024

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Οι Βρεττανοι πρωταγωνιστές στην ανθελληνικη προπαγανδα στα Κατεχόμενα ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ κατά το τελευταίο έτος δίαφορα "επίτευγμα τα" τους στον συμφεροντολογικο τους "αγώνα" υπερ του ψευδοκρατους.

Σφετεριστες ελληνοκυπριακων περιουσιων,οι πλειστοι δεκτες ποικιλων αντάλλαγμα των από το ψευδοκρατος.Ορισμενοι σφετεριστες από τα ετη μετά την εισβολή.

Με θρηνους πέρι αδικίας τους από τη Βρεττανικη. κυβέρνησην στηρίζουν με πάθος τον ούτω καλουμενο "'Πρόεδρο "'
Ταταρ.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ μεταξύ άλλων τα παρακατω πεπραγμενα τους ως μεγάλα βήματα υπέρ του ψευδοκρατους ως επιτυχιες τους στο Λονδίνο και αλλού εντος Μεγάλης Βρεττανιας.

" Όλο και περισσότεροι βρετανοί βουλευτές και δημοσιογράφοι δίνουν προσοχή στο Κυπριακό με μια πιο ισορροπημένη οπτική και άποψη σχετικά με τις πολιτικές απομόνωσης και διακρίσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Οι βουλευτές του Ηνωμένου Βασιλείου και οι δημοσιογράφοι οι αποστολές εύρεσης πληροφοριών στην "ΤΔΒΚ" αυξάνονται.

Αύξηση σχετικών βουλευτικών ερωτήσεων στη βουλή για το Κυπριακό.

Πάνω από 180 βουλευτές έλαβαν επιστολές λόμπι από τους Βρετανούς ψηφοφόρους τους σχετικά με τον τερματισμό της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων και άλλων στην " ΤΔΒΚ."

Οι Τουρκοκυπριακές ομάδες της κοινωνίας των πολιτών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν γίνει πιο συντονισμένες και πιο δυναμικες στην προσέγγισή τους όσον αφορά την αντιμετώπιση των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τις διακρίσεις κατά των Τουρκοκυπρίων.

Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Tatar επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2023 και μοιράζεται το όραμά του για το μέλλον της Κύπρου με βουλευτές και κορυφαίους βρετανούς δημοσιογράφους.

Οι Βρεττανοι σφετεριστες περιουσιων στα κατεχόμενα υλοποιουν διάφορες Πρωτοβουλιες lobbying στη Μεγάλη Βρεττανια υπερ του ψευδοκρατους και υπερ των στενων προσωπικων τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Έχουν υπερβει κάθε οριο αναπαραγωντας χοντρόκομμένα ψευδη σε ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρεττανια.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΟΥΣ. 

Ηρθε η ώρα να προβληματιστουμε και να φτάσουμε.

Listen Live