Δευ, Απρ 29, 2024

Το RemAthlon ονομαστικός χορηγός του ατομικού δρόμου 5 χλμ. του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου

Το RemAthlon ονομαστικός χορηγός του ατομικού δρόμου 5 χλμ. του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου

Το RemAthlon για πρώτη χρονιά τρέχει απόσταση 5χλμ στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, και αποτελεί τον ονομαστικό χορηγό του Ατομικού Δρόμου 5 χλμ της διοργάνωσης.

Καλώντας την τοπική κοινότητα να συμμετέχει στο μεγάλο Μαραθώνιο και στο πλαίσιο μιας «μοβ» εκστρατείας που θα παρουσιαστεί κατά τις επόμενες ημέρες, το Remathlon θα προχωρήσει σε επιμέρους δράσεις ενημέρωσης για τα οφέλη της μυϊκής ευεξίας και κινητοποίησης για την ευρύτερη σημασία του αθλητισμού και της συμμετοχικότητας.

Φυσική ανακούφιση από τη μυϊκή δυσκαμψία και το μυϊκό πόνο με 2-3 ριπές Remathlon σπρέι, είναι αυτό που χρειάζεται ο δρομέας και ο αθλητής κατά την προετοιμασία αλλά και την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου. To RemAthlon στηρίζει τον αθλητισμό και αγκαλιάζει τον Μαραθώνιο Λεμεσού αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διοργάνωση.

Με το RemAthlon να υποστηρίζει τον Ατομικό Δρόμο 5 χλμ, ο αγώνας αποκτά μια νέα διάσταση.

RemAthlon
Το RemAthlon σπρέι είναι καλλυντικό προϊόν με βασικά φυσικά συστατικά, το οποίο συμβάλλει στην ανακούφιση της μυϊκής δυσκαμψίας και του μυϊκού πόνου. Η ανακουφιστική του δράση οφείλεται στα φυσικά συστατικά, μενθόλη, δεντρολίβανο, πευκοβελόνα και φλούδα πικρού πορτοκαλιού, τα οποία βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην τόνωση της
κυκλοφορίας του αίματος, δίνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση δροσιάς.

Το RemAthlon φέρνει στην Κύπρο η Remedica, μία κορυφαία φαρµακευτική βιοµηχανία µε έδρα την Κύπρο και με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εµπορία γενόσηµων φαρµακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση, καθώς και άλλων προϊόντων ιατρικής φροντίδας. Στο χαρτοφυλάκιό της διαθέτει περισσότερα από 350 φαρµακευτικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες όπως, φάρμακα για τον καρκίνο, αντινεοπλασματικοί και ανοσοτροποποιητικοί παράγοντες, ορμονικά σκευάσματα για συστημική χρήση, φάρμακα παθήσεων κυκλοφορικού συστήματος και άλλα. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεμεσό περιλαμβάνουν 14 κτίρια συνολικής έκτασης πέραν των 50.000 m2. Η κοινωνική της ευθύνη επεκτείνεται σε διάφορους τοµείς, όπως η κοινωνία, το περιβάλλον, ο αθλητισµός και η εκπαίδευση.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον
Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com

Listen Live