Δευ, Απρ 29, 2024

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στηρίζει το Blue Heart Foundation

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στηρίζει το Blue Heart Foundation

Τα καθαρά έσοδα του Κύπρος-Βοσνία και Ερζεβοβίνη για τις ανάγκες του οργανισμού

Το Blue Heart Foundation συνεχίζει τις δράσεις του, με προσήλωση στον στόχο για ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης και ταυτόχρονα την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Είναι με ικανοποίηση που βλέπουμε τους συνοδοιπόρους μας στο όμορφο αυτό ταξίδι της μπλε καρδιάς να αυξάνονται.

Το Blue Heart Foundation με ιδιαίτερη χαρά, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, να στηρίξει την προσπάθεια του οργανισμού μας μέσω των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Ανδρών στην Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2025.

Όπως είναι γνωστό η χώρα μας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενήσουν στην Κύπρο και το γήπεδο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025.

Αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζεβοβίνη, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διαθέτει τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα για τις ανάγκες του Blue Heart Foundation.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Blue Heart Foundation κ. Χρίστος Μαραγκός, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον πρόεδρο της κ. Ανδρέα Μουζουρίδη για τη στήριξη και τη συμβολή στο φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού, μέσω αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας. «Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν σημαντικά το σκοπό του Blue Heart. Ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας για την οποία ο Οργανισμός μας εργάζεται αδιάλειπτα. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος της κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και συμπορεύονται μαζί μας. Με την ευκαιρία να ευχηθώ στην Εθνική μας ομάδα, κάθε επιτυχία στην Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2025 και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να δώσω τα εύσημα μου για την ανάληψη του ομίλου της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Καλή δύναμη στη διοργάνωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, που θα φιλοξενήσει η χώρα μας» είπε καταληκτικά ο κ.Μαραγκός.

Λίγα λόγια για το Blue Heart
Το Blue Heart είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη
συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις
δυνάμεις τους.Το μεγάλο ταξίδι της μπλε καρδιάς συνεχίζεται με σειρά σημαντικών δράσεων το επόμενο διάστημα.

Listen Live