Δευ, Απρ 29, 2024

Ετοιμαστείτε: Έρχεται το 1 ο Nicosia Corporate Cup!

Ετοιμαστείτε: Έρχεται το 1 ο Nicosia Corporate Cup!

Το μεγαλύτερο εταιρικό ποδοσφαιρικό τουρνουά της Κύπρου, το 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan, είναι γεγονός και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στον χώρο του επιχειρηματικού ποδοσφαίρου!

Το τουρνουά πραγματοποιείται στις 14 – 15 Οκτωβρίου 2023, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Campeone Mini Football, όπου οι μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου θα διαγωνιστούν σε αγώνες φούτσαλ 5×5.

Το Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan, αναμένεται να προσελκύσει ομάδες από διάφορους κλάδους του επιχειρηματικού κόσμου, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για εργασιακή ομαδικότητα αλλά και δικτύωση. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοικτή για όλες τις εταιρείες της Κύπρου, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί σε κατοπινό στάδιο.

Η κορυφαία ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια στο 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο του πρώτου κυπελλούχου, αλλά θα απολαύσει ένα ιδιαίτερο προνόμιο και την αναγνώριση του επιχειρηματικού κόσμου.
Εκτός από την τιμή της στέψης του πρώτου νικητή του Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα προσφερθούν πλούσια δώρα και εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, προσφέροντας έτσι μια αξέχαστη εμπειρία και ενισχύοντας το πνεύμα της αθλητικής ανταγωνιστικότητας και συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες καλούνται να προετοιμαστούν για το πρώτο εταιρικό ποδοσφαιρικό τουρνουά της Κύπρου και να σχηματίσουν τις ομάδες τους. Ετοιμαστείτε για αγώνες γεμάτους πάθος και δυναμισμό, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές σχέσεις τους.

Μετά από μήνες προετοιμασίας και αναμονής, το 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan φιλοδοξεί να καταστεί η καλύτερη διοργάνωση στον χώρο του επιχειρηματικού ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική διοργάνωση που θα συνδυάσει αθλητισμό, κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή και τις διαδικασίες εγγραφής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan.

Σχηματίστε τις ομάδες σας και ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία εταιρικού ποδοσφαίρου και να αναμετρηθείτε με τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Κύπρου στο 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan!

Listen Live