Παρ, Σεπ 20, 2024

Οι ασβουρες τζιαι τα γιο γιο στις χωραφες...

Οι ασβουρες τζιαι τα γιο γιο στις χωραφες...

Οι ασβουρες τζιαι τα γιο γιο ήταν ίσως από τα πλέον προκλητικα περιουσίακα στοιχεια στη γειτονιά και στις χωραφες εις την μειζοναν γειτονιά Αγίου ΙΩΑΝΝΗ και στου Χαρακη.

Ακόμα τζιαι κατα την διάρκεια της μαππας για καλον τζιαι για κακον έπρεπεν να τα σιεις μες την πουγκαν ή να πεταχτεις έσσω να τα χωσεις τζιαι να ρτεις πετητος άμπα τζιαι φάει η ομάδα κανένα τερμαν μουχτικον. Ευκαιρίαν εγυρευκαν οι μερακληες της μετακυλησης ευθυνων να σε μπερτεψουν αψε σβησε. Μιαν φορά που άρκησα τζιαι ήβραν οι αντίπαλοι δοκαριν εφωνάζαν"παραλλιον να φάμε τερμαν για έναν γιο γιο".

Έτσι εκαταλβαιννες βεβαιως πως εσσε πκιανναν πλέον για γεμωσιαν στην ομαδαν. Είσιες πκιον ταυτότητα σεντερ μπακ στις Ομοσπονδιες των χωραφων.

Πάντως η αλήθκεια να λεγεται οι φίλοι οι αληθινοί επροειδοποιουσαν σε με τρόπον να λαβείς μετρά για τις ασβουρες τζιαι το γιο γιο σου.Σεναρια εθνικοποιησεως των εξυφαινοντο και κοινοπραξιες ετοιμαζοντο για δηθεν εφαρμογές κοινοκτημοσυνης εθνικης η κομμουνιστικης θυσιαστικοτητος.

Ευτυχως ο βασιλιάς της χώραφας εδηλωνεν. Μεν μου ανακατωννετε έτσι θεωρίες με τες ασβουρες,τες πιλλιες. τα Μπλεκ τζιαι τα γιο γιο. Θελετε να καμετε κλεψιες τζιαι λαλητε μου ιστορίες.

Έν που τότε πού είχα έννοια όσους εμαχουνταν να μας καλαρουν για να σικκεψουν τα περιουσίακα στοιχεια της χωραφες ικης φτωχολογιας....

Listen Live