Δευ, Απρ 29, 2024

Στον εορτασμό των Εθνικών Επετείων από την Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Στον εορτασμό των Εθνικών Επετείων από την Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ παρευρέθηκαν στον εορτασμό των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 που διοργάνωσε η Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα στο Δημοτικό Θέατρο του Ύψωνα στη Λεμεσό, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στάθηκε στη σημαντική συμβολή του Σωματείου στους Απελευθερωτικούς Αγώνες του Έθνους, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και απότισε φόρο τιμής στους ήρωες των δυο επετείων. Αναφέρθηκε
στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Ε. Καραβά με την αναβάθμιση του «Σπύρος Κυπριανού» και πρόσθεσε ότι θα βρεθούν οι λύσεις ούτως ώστε να μην ταλαιπωρηθούν η ΑΕ Καραβά και η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Παράλληλα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συμμετείχε στις απονομές των τιμητικών πλακετών σε πολιτικούς κρατούμενους του Καραβά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Υφυπουργοί Τουρισμού και Πολιτισμού Κώστας Κουμής και Μιχάλης Χατζηγιάννης, βουλευτές, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Listen Live