Κυρ, Απρ 28, 2024

Στο CYPRUS GRAND PRIX 2023 ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Στο CYPRUS GRAND PRIX 2023 ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Με εξαιρετικό απολογισμό σε μετάλλια για την Κύπρο μας ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX 2023 στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, οι οποίοι συμμετείχαν στις απονομές των μεταλλίων στους νικητές και έδωσαν συγχαρητήρια στην κυπριακή αποστολή για την άκρως επιτυχημένη παρουσία της στη διοργάνωση.

Οι σκοπεύτριες Κωνσταντίνα Νικολάου, Αναστασία Ελευθερίου και Παναγιώτα Ανδρέου πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις στο σκητ Γυναικών, ενώ οι νεαροί Κλεάνθης Βαρναβίδης και Νικόλας Νικολάου εξασφάλισαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο στο
σκητ εφήβων. Στο Skeet Mixed Team, Νικόλας Βασιλείου και Κωνσταντίνα Νικολάου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, ενώ Σωτήρης Αντωνίου και Αναστασία Ελευθερίου εξασφάλισαν το χάλκινο. Στο Skeet Mixed Team ο Μάρκος Κοντόπουλος συμμετείχε σε ένα από τα τρία ζεύγη που ήταν μεικτά (με άλλη χώρα) και πήρε το αργυρό μετάλλιο με την Βρετανίδα Ζαρίνα Ματλίν Ράσσελ.

Την τελευταία μέρα διεξαγωγής των διεθνών αγώνων, η Κύπρος πανηγύρισε ένα χρυσό στο τραπ εφήβων με τον Γιώργο Γρηγορίου, 4 αργυρά, από ένα στους άνδρες με τον Γιάννο Αηλιώτη, στις γυναίκες με την Άντη Ιερείδη, στις νεάνιδες με τη Χαρά Μελή και στους βετεράνους με τον Αντρέα Χατζησάββα, καθώς και 2 χάλκινα, από ένα στους άνδρες με τον Νιχάτ Ακτερζί και γυναίκες με τη Δέσποινα Τσαγγαρίδου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες που συνεχίζουν να κρατούν ψηλά την κυπριακή σημαία μέσω του αθλήματος της σκοποβολής και τους εύχεται ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες και στο μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές τους, την Ομοσπονδία τους, καθώς και τις οικογένειές τους.

Listen Live