Πεμ, Μάι 2, 2024

Στις βραβεύσεις της ΑΟΚΝΕΛ ο ΚΟΑ και Δήμος Λεμεσού

Στις βραβεύσεις της ΑΟΚΝΕΛ ο ΚΟΑ και Δήμος Λεμεσού

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στις ετήσιες βραβεύσεις της Αθλητικής Ομοσπονδίας Κέντρων Νεότητος Επαρχίας Λεμεσού (ΑΟΚΝΕΛ), την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο Ξενοδοχείο Park Beach στη Λεμεσό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου Λεμεσού, Λοϊζος Μαυρουδής, το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ, Μαρίνος Τιμοθέου και άλλοι παράγοντες του αγροτικού ποδοσφαίρου.

Σε χαιρετισμό του ο κ.Μιχαηλίδης ανέφερε: «Η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό σας. Πέραν της οικονομικής και της άλλης στήριξης που παρέχεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, η Πολιτεία επιδιώκει την ενίσχυση της δραστηριότητας σας, αφού το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί φυτώριο ταλέντων. Θέτοντας ψηλά στις προτεραιότητές της την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πατρίδα μας και αποσκοπώντας στην εφαρμογή της πολιτικής όπως καταγράφεται στο πρόγραμμα διακυβέρνησης, ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εξαγγείλει τη δημιουργία Υφυπουργείου Αθλητισμού».

"Ο ΚΟΑ στηρίζει το αγροτικό Ποδόσφαιρο. Το αγροτικό ποδόσφαιρο είναι το φυτώριο. Ως Πρόεδρος του ΚΟΑ έχω ζητήσει και
θα συζητήσουμε στο ΔΣ διάφορους τρόπους για να σας βοηθήσουμε|. Πρόθεση μας είναι να θεσμοθετηθεί αυτή η βοήθεια προς το Αγροτικό ποδόσφαιρο και διαβεβαίωσε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα έχει τη στήριξη της Πολιτείας, είτε μέσω του ΚΟΑ τώρα είτε μέσω του Υφυπουργείου Αθλητισμού αργότερα, αφού αυτό αποτελεί κυβερνητική πολιτική".

Κλείνοντας εξέφρασε την έκπληξη  αλλά και την ικανοποίηση του που μεγάλος αριθμός νεαρών ατόμων ασχολούνται με το αγροτικό ποδόσφαιρο μεγάλος.

Εκ μέρους του Δημάρχου Λεμεσού κ.Νίκου Νικολαϊδη χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος της επιτροπής νεολαίας και αθλητισμού του Δήμου, Λοίζος Μαυρουδής. 

Listen Live