Τρι, Μάι 7, 2024

Προηγείται ο Σίμος Γαλαταριώτης στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Φοινικούδων

Προηγείται ο Σίμος Γαλαταριώτης στο πρώτο  σκέλος του Ράλλυ Φοινικούδων

Ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και αυτοκίνητο Volkswagen Polo προηγείται στο Ράλλυ Φοινικούδων - Λάρνακας, με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους.

Ο Γαλαταριώτης κέρδισε και τις τέσσερις ειδικές διαδρομές του Σαββάτου (13/04) και άνοιξε διαφορά ασφαλείας 1 λεπτού και 26 δευτερολέπτων από τους Παναγιώτη Γιάγκου/Άριστο Νικολάου που ακολουθούν με Hyundai i20. Στην 3η θέση, μόλις 4 δευτερόλεπτα πιο πίσω, οι Ζήνωνος/ Χριστοφή με Citroën DS3.

Στην κατηγορία Rally 2 προηγούνται οι Νέστορος/ Καλλή με Mitsubishi Lancer Evo X μόλις 8 δευτερόλεπτα μπροστά από τους Ρούσσου / Κωνσταντίνου με Ford Fiesta.

Στη δικίνητη κατηγορία (2WD) μπροστά βρίσκονται οι Πέτρος Παντελή/ Τούλης Αριστοδήμου με Citroën DS3.

Το δεύτερο και τελευταίο σκέλος του πρώτου φετινού αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ αρχίζει στις 09:00πμ της Κυριακής (14/05) και ολοκληρώνεται στις 18:00 με τον τερματισμό στην πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες.

Η εκκίνηση δόθηκε στον ίδιο χώρο το μεσημέρι του Σαββάτου (13/05) από τον αντιδήμαρχο Λάρνακας κ. Ιάσωνα Ιασωνίδη.

Toν αγώνα διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) αποκλειστικός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για όλη την επικράτεια της Κύπρου με τη χορηγία των εταιρειών Sabelt, Klimacontrol, Smartway Motors, Capac Auto Parts, Tofalli Construction & Development, OMP και του εστιατορίου Di Capilla Seaside Stories.

Listen Live