Δευ, Μάι 20, 2024

Ο Πρόεδρος της ΚΟΤΟΞ τα λέει έξω απ τα δόντια και μας εύχεται "Καλό Καλοκαίρι"

Ο Πρόεδρος της ΚΟΤΟΞ  τα λέει έξω απ τα δόντια και μας εύχεται "Καλό Καλοκαίρι"

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Τοξοβολίας από το Σεπτέμβριο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα εγκαίνια των δύο νέων γηπέδων που δημιούργησε η Ομοσπονδία μαζί με τις κοινότητες Φρενάρου και Πύλας, τους Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας, την ανάληψη Κογκρέσου, την εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που η Ομοσπονδία Τοξοβολίας σήμερα είναι μια από τις πιο δραστήριες στον τόπο μας. Τον πρόεδρο της και τα έργα του τα γνωρίζουμε καθώς και την τεράστια επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλγερία όπου ήταν αρχηγός αποστολής. Ξέρουμε επίσης ότι λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια και στην επικοινωνία του με τα μέλη της Ομοσπονδίας ήταν καυστικος, όμως, λέχθηκαν αλήθειες και οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.

Δηλώσεις  Πρόεδρου ΚΟΤΟΞ Ανδρέα Θεοφυλάκτου:

“Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι με υγεία. Καλή ξεκούραση και από το Σεπτέμβριο μπαίνουμε και πάλι δυναμικά όπως συνηθίσαμε την κοινή γνώμη με πάρα πολλές δράσεις από τους εθελοντές της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που δεν κάθονται λεπτό, αλλά συνεχώς βρίσκονται στο στόμα του κάθε τεμπέλη και εμπειρογνώμονα που το μόνο που ξέρει είναι να κρίνει να επικρίνει να κουτσομπολευει, αλλά όποτε ζητήσουμε τη βοήθεια του για να ενισχύσει τις προσπάθειες μας το παίζει πολύασχολος. Θα σας λέω κατά μούτρα τις αλήθειες και εάν δεν σας αρέσει.

Πάμε να δούμε τι έχουμε λοιπόν για φέτος για εκείνους που εκτιμούν και κατανοούν πόσο δύσκολο είναι να γίνουν όλα αυτά:

Ήδη οι αθλητές μας έχουν ταξιδέψει πολύ και φέτος και ακολουθούν φυσικά και άλλες αποστολές όπως αυτή της οκταμελούς παρακαλώ αποστολής ΆΜΕΑ για τη Ρώμη,

Την αποστολή νέων στην Αγγλία,

Την αποστολή για τους Διακρατικοί Αγώνες με την Ελλάδα και ασφαλώς οι Διεθνείς Αγώνες μας αρχές Νοεμβρίου στην Κύπρο.

Αναμένετε από Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα μας.

Παράλληλα θα έχουμε τα τρία σεμινάρια που απομένουν. Δωρεάν και αυτά. θα βγουν ξεχωριστές ανακοινώσεις.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας εκεί που θα δούμε κόσμο που ψηφίζει που έχει άποψη αλλά σε καμία εθελοντική δραστηριότητα της Ομοσπονδίας δεν συμμετέχει.

Ακολουθούν:

Οι βραβεύσεις των καλύτερων για τη χρονιά που μας πέρασε στη Χοιροκοιτία.

Οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια τοξοβολίας με ζωντανή μουσική, ειδικές βραβεύσεις. Εκεί αναμένουμε να γίνουμε ξανά οικογένεια. Να περάσουμε καλά και να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια της Ομοσπονδίας μας.

Έχουν επίσης τη συμμετοχή μας στην παρουσίαση των παρά αθλημάτων 3 Δεκεμβρίου στη Λεμεσό.

Θα έχουμε φυσικά και τα εγκαίνια των δύο νέων ομοσπονδιακών μας γηπέδων στο Φρέναρος και στην Πύλα που έγιναν με λεφτά που βρήκαμε εμείς και οι κοινότητες και όχι με λεφτά της Ομοσπονδίας.

Έχουμε επίσης τη φιλοξενία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της World Archery Europe για πρώτη φορά στο νησί μας. Ένα γεγονός που θα δώσει τεράστια αίγλη στην Ομοσπονδία μας και στους Διεθνείς Αγώνες μας.

Τέλος, μην ξεχνάτε το ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία.

Είναι πολλά δεν είναι; Είναι ναι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που βρίσκονται συνέχεια δίπλα μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου διότι ήρθαμε, δημιουργούμε, κτίζουμε, μεγαλώνουμε και αφήνουμε παρακαταθήκη. Ενωθείτε μαζί μας για να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Εάν όχι αφήστε αυτούς που προσφέρουν να συνεχίσουν τη προσφορά τους και το 2025 στις εκλογές της Ομοσπονδίας ελάτε εσείς που κρίνετε κάθε μέρα να αναλάβετε.

Καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια και η δουλειά συνεχίζεται”

Listen Live