Δευ, Μάι 20, 2024

Ο ΚΟΑ στηρίζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Ο ΚΟΑ στηρίζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Η Κύπρος φιλοξενεί την σημαντικότερη διοργάνωση της σκοποβολής στην Ευρώπη για το 2022, αφού από τις 25 Αυγούστου ως τις 11 Σεπτεμβρίου διεξάγεται στο νησί μας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στηρίζει και παρακολουθεί την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, από την οποία θα προκύψουν οι οκτώ πρώτες κάρτες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Μιχάλης Ιωάννου παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου. Στον χαιρετισμό του επανέλαβε την εμπιστοσύνη του Οργανισμού προς την Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου που διοργανώνει τους Αγώνες και την πρόθεση του ΚΟΑ να συνεχίσει να υποστηρίζει το άθλημα που έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες στην Κύπρο, ενώ έστειλε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου ΤΟΥ Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλλής παρακολούθησε τους Αγώνες το Σάββατο 27 Αυγούστου, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του Οργανισμού για την σκοποβολή και συνεχάρη την Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Listen Live