Σαβ, Απρ 27, 2024

Κατάμεστη η κερκίδα του "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" στην τελική γιορτή του ΑΓΟ Πάφου

Κατάμεστη η κερκίδα του "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" στην τελική γιορτή του ΑΓΟ Πάφου

Με κατάμεστη την κερκίδα του "Κλειστού Γυμναστηρίου ΑΦΡΟΔΙΤΗ" ολοκληρώθηκε η τελική γιορτή του ΑΓΟ Πάφου την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στην παρουσία του Προέδρου του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Δημάρχου Πάφου κ.Φαίδωνα Φαίδωνος.

«Το ΑΓΟ επιτελεί πολύ σπουδαίο έργο και στον Οργανισμό είμαστε πραγματικά περήφανοι για το πρόγραμμα αυτό! Είστε στο τμήμα που θεωρούμε διαμάντι για τον Οργανισμό και θέλω να συγχαρώ την προϊσταμένη Έφη Μούζουρου και τους
συνεργάτες της, αλλά και εσάς, τους γυμναστές μας, γιατί χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να πετύχει το πρόγραμμα. Το ΑΓΟ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Οργανισμού και θέλουμε να το διαφυλάξετε σαν να είναι δικό σας παιδί!», είπε στον χαιρετισμό του ο Ανδρεάς Μιχαηλίδης.

Από την πλευρά της η Έφη Μούζουρου στάθηκε στη σημασία του μαζικού αθλητισμού και στο έργο που επιτελεί το πρόγραμμα του Οργανισμού «Αθλητισμός Για Όλους».

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος αφού συγχάρηκε το ΑΓΟ και τον ΚΟΑ για την εκδήλωση, τόνισε ότι το πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί με επιτυχία, έδωσε ζωή στην επαρχία Πάφου. Ανέφερε επίσης ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει το πρόγραμμα ΑΓΟ και θα είναι συνεργάτης και αρωγός στην προσπάθεια για εξάπλωση του.

Η εκδήλωση, ήταν η τρίτη κατά σειρά μετά από αυτές που έγιναν σε Λεμεσό και Λευκωσία και συμμετείχαν όλα τα Προγράμματα του ΑΓΟ Πάφου.

Listen Live