Παρ, Μάι 3, 2024

Και εγένετο Ακρόπολις Ράλι 2023

Και εγένετο Ακρόπολις Ράλι 2023

Το Ράλι των Θεών, το Ακρόπολις Ράλι ξεκινά την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στην επετειακή έκδοχή του αγώνα για τα 70 χρόνια παρουσίας του στη διεθνή αθλητική σκηνή θα συμμετάσχουν φέτος 72 πληρώματα από 31 χώρες όπου είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός πληρωμάτων των τελευταίων 17 χρόνων.

Εργοστασιακές ομάδες και μη είναι όλοι εκεί αναμένοντας την κάθοδο από τη ράμπα εκκινήσεως.

Ο φετινός αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα συμπεριλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές με τα αγωνιστικά χιλιόμετρα να ανέρχονται σε 307,69 ενώ η συνολική απόσταση του αγώνα ανέρχεται στα 1.235,13 χιλιόμετρα.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η εκκίνηση και αμέσως θα διεξαχθεί η υπερειδική διαδρομή , ένα πρώτο υπερθέαμα στη Πλατεία Νερού.

Η EKO SUPER SPECIAL STAGE είναι συνολικού μήκους 1,48 χιλιομέτρων όπου 6,300 καθήμενοι θεατές λάτρεις του αθλήματος θα την παρακολουθήσουν.

Τα κυπριακά χρώματα ή καλύτερα κυπριακές ρόδες θα έχουμε και φέτος στο ράλι των θεών με δεσπόζουσα αυτή του Αλέξανδρου Τσουλόφτα και Στέλιου Ηλία όπου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το τίτλο του περσινού πρωταθλητή. Αξιοσημείωτες και οι παρουσίες των Πέτρου Παντελή και Πάμπου Λαού, Χρυσόστομου Παντελή και Θωμά Θεοφάνους , Λούη Παπαγεωργίου και Βασίλη Κούγια και Δημήτρη Παρέλη και Ανδρέα Νέστωρος, αφού και αυτοί είναι  πανέτοιμοι για μια επάξια αντιπροσώπευση της πατρίδας μας.

Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Listen Live