Παρ, Μαρ 29, 2024

Η Under Armour στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η Under Armour στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

H Under Armour, αποτελεί τον επίσημο χορηγό της συλλεκτικής φανέλας του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη συνεργασία των προηγούμενων χρόνων.

Οι φετινές συλλεκτικές φανέλες εμπνευσμένες από το ρυθμό και τις κινήσεις της θάλασσας σε συνδυασμό με τον παλμό των δρομέων, διατίθενται ήδη online στο https://bit.ly/LMstore23 ενώ κατά το διήμερο της διοργάνωσης θα διατίθενται
προς πώληση στο Κέντρο Εγγραφών.

Αποστολή της Under Armour, μέσα από το σχεδιασμό και την καινοτομία, είναι να παρέχει στους αθλητές τον ιδανικό εξοπλισμό σε είδη ένδυσης και υπόδησης που θα ενισχύει το πάθος τους και θα τους βοηθήσει να φτάσουν τον στόχο τους.

Η Under Armour, αποτελώντας κορυφαίο brand αθλητικού ρουχισμού και υποδήματος, θα ντύσει την ομάδα των Pacers παρέχοντάς τους τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επίτευξη του στόχου, τόσο των ιδίων αλλά και των δρομέων που θα τους ακολουθούν. Η παρουσία της θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του διημέρου , επιφυλάσσοντας μοναδικές εκπλήξεις ενώ θα παρουσιάσει το νέο της δρομικό παπούτσι, αποκλειστικά και για πρώτη φορά στη διάρκεια Μαραθωνίου.

Listen Live