Πεμ, Μάι 2, 2024

Ετήσια Τελετή Βράβευσης της Π.Α.Α.Ο.Κ 2022-2023

Ετήσια Τελετή Βράβευσης της Π.Α.Α.Ο.Κ 2022-2023

Η Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ., στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ.Ανδρέα Μιχαηλίδη πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 9/6 την ετήσια Τελετή Βράβευσης όλων των διακριθέντων Ομάδων, Παραγόντων και Αθλητών της περιόδου 2022-2023, στο Ξενοδοχείο "ΟΔΥΣΣΕΙΑ".

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Ανδρέας Γαβριήλ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ που έθεσε την όλη εκδήλωση υπό την αιγίδα του , τον Δήμαρχο Λεμεσού για την πολυεπίπεδη και σημαντική προσφορά του στην Ομοσπονδία αλλα και στον Αγροτικό Αθλητισμό γενικότερα, όλους του αθλοθέτες και τον επίσημο χορηγό του.

Ακολούθως έκανε αναφορά στα επίσημα στοιχεία που έχει από όλες τις Αγροτικές Ομοσπονδίες της Κύπρου και κτύπησε το καμπανάκι προς τους ιθύνοντες αφού από 350 σωματεία που υπήρχαν έχουν απομείνει ενεργά μόνο τα 146. Επίσης τόνισε την σημαντικότητα να αυξηθεί η Κρατική Χορηγία και ο Προϋπολογισμός στο 1 εκατομμύριο.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του επισήμανε την έμπρακτη στήριξη του ΚΟΑ στο αγροτικό ποδόσφαιρο, όπως φανερώνει η δημιουργία του γηπέδου στην Ασγάτα και στο γήπεδο του ΑΕΤΟΥ που έγινε με την συνεργασία του Δήμου Λεμεσού.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι «είναι αδήριτη ανάγκη» η δημιουργία Υφυπουργείου Αθλητισμού», την οποία προανήγγειλε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στη Μάλτα η Κύπρος ήταν η μοναδική από τις εννέα μικρές χώρες της Ευρώπης που δεν είχε Υπουργό ή Υφυπουργό Αθλητισμού.

Τέλος , υποσχέθηκε ότι ο ΚΟΑ θα ενισχύσει την προσπάθεια των αγροτικών ομάδων αυξάνοντας την κρατική χορηγία.

Χαιρετισμό επίσης έκαναν ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ.Μαρίνος Τιμοθέου και εκ μέρους του Δημάρχου Λεμεσού κ.Νίκου Νικολαϊδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άριστος Αριστείδου.  Το καλωσόρισμα έκανε ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας κ.Δημήτρης Χρίστου.

Ακολούθησε η απονομή των πλακέτων. 

Βραβευθέντες Πρωταθλημάτων ΠΑΑΟΚ 2022-2023

Τριταθλήτριες

Επίλεκτη Κατηγορία  Σ&Π Ζακακίου

Κατηγορία Α΄ Κ.ΜΑΤΣΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ

Δευτεραθλήτριες

Επίλεκτη Κατηγορία  ΘΟΙ Πύργου

Κατηγορία Α΄ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

Πρωταθλήτριες

Επίλεκτη Κατηγορία  ΛΕΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κατηγορία Α΄ Ε.Ε.Ν ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΥΨΩΝΑ

 

Κύπελλο Επίλεκτης Κατηγορίας

Κυπελλούχος Θ.Ο.Ι. ΠΥΡΓΟΥ

Φιναλίστ ΛΕΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κύπελλο Α΄ Κατηγορίας

Κυπελλούχος Ε.Ε.Ν ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΥΨΩΝΑ

Φιναλίστ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Δ.Κ.ΛΑΝΙΑΣ

Σκόρερ

Επίλεκτη Κατηγορία Π/Π ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΑΚΩΒΟΣ -ΛΕΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κατηγορία Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ - Ε.Ε.Ν ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΥΨΩΝΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΚ

ΛΕΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Θ.Ο.Ι ΠΥΡΓΟΥ

Σ&Π ΖΑΚΑΚΙΟΥ

Αθλοθέτες

Επίσημος αθλοθέτης και χορηγός η εταιρεία KEO P.L.C, αθλοθέτες το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959, η ΣΕΚ Λεμεσού, η Εταιρεία Hercules Sports Ltd, η Ε.Ν.ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου, εις μνήμη του μ. Αντρέα Χατζηνικολάου και του μ.Στέλιου Στυλιανού και ο Νίκος & Σωκράτης Ερήμης εις μνήμη του πρώην Προέδρου του σωματείου μ. Πάμπου Σωκράτους.

 

Listen Live