Σαβ, Απρ 20, 2024

Δόθηκε η εκκίνηση στην 23η Διαδρομή Αγάπης από τον ΚΟΑ

Από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού δόθηκε και φέτος η εκκίνηση στην Διαδρομή Αγάπης που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μία Ευχή», στην παρουσία του Αντιπροέδρου του ΚΟΑ Κωστάκη Κουκκουλλή και της Γενικής Διευθύντριας Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.

Η εκκίνηση στην 23η Διαδρομή Αγάπης δόθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2023.

«Τέτοιου είδους συμπράξεις είναι θεμελιώδεις, γιατί όταν υπάρχει συνεργασία σημαντικών φορέων η δυναμική είναι πολύ μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο. Στόχος της Διαδρομής είναι η οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου για να μπορέσετε να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας και κατ’ επέκταση η οικονομική και ψυχολογική ενίσχυση των οικογενειών που περνούν τη δική τους δύσκολη διαδρομή», επισήμανε η Γενική Διευθύντρια κατά την επίδοση της επιταγής του ΚΟΑ στον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή» Γιώργο Πενηντάεξ.

Ο κ.Πενηνταέξ  με τη σειρά του υπογράμμισε:
«Εκ μέρους του Συνδέσμου θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΟΑ. Είναι η 23η Διαδρομή Αγάπης και η 23η φορά που γίνεται η εκκίνηση από τον ΚΟΑ. Για ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση για να
συνεχίσει το έργο του. Και η ενίσχυση του ΚΟΑ είναι πολύπλευρη, όπως και η στήριξή του στον Σύνδεσμό μας διαχρονική».

Listen Live