Τρι, Απρ 23, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Αντίστροφη μέτρηση για τον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Στις 30 Οκτωβρίου τρέχουμε όλοι μαζί στον Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» χαρίζοντας παιδικά χαμόγελα.

Αντίστροφη μέτρηση για τον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» , ο οποίος πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των ΟΠΑΠΛεμεσίων 2022 , της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί, από το Μόλο Λεμεσού και ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, για όλες τις ηλικίες και αντοχές: των 10KM, των 3KM και τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1KM.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι εγγραφές θα συνεχιστούν ηλεκτρονικά στο www.worldsmarathons.com/marathon/lemesia μέχρι και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά, ενώ η συμμετοχή των παιδιών στη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου είναι δωρεάν!

Ο 24ος Διεθνής Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» υπηρετεί φέτος και έναν ιερό σκοπό, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου», χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο χαμόγελα σε παιδιά με
ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού με την πολύτιμη στήριξη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», εις µνήµη του αείμνηστου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου
Αγαθαγγέλου.

Listen Live