Τετ, Απρ 24, 2024

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου  «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τρέχουμε όλοι μαζί στον 24 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» , μια διαδρομή για όλες τις ηλικίες και αντοχές!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί, από το Μόλο Λεμεσού και ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: των 10KM, των 3KM και τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1KM.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, μέσω του πιο κάτω link www.worldsmarathons.com/marathon/lemesia . Η συμμετοχή των παιδιών στη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου είναι δωρεάν!

Ο 24ος Διεθνής Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» υπηρετεί φέτος και έναν ιερό σκοπό, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου», χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο χαμόγελα σε παιδιά με
ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», ο οποίος αποτελεί την κορωνίδα των ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022 , της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου, διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού με την πολύτιμη στήριξη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», εις µνήµη του αείμνηστου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου.

Επίσημος Χορηγός Λεμεσίων: ΟΠΑΠ Κύπρου
Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Marlow Navigation, Hercules
Υποστηρικτής: ACS Courier Cyprus
Επικοινωνία και προβολή: Avaton
Facebook @Lemesia2022 | Instagram @Lemesia

Listen Live