Παρ, Μάι 10, 2024

1οι Διεθνείς αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprints ΝΟΛ

1οι Διεθνείς αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprints ΝΟΛ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού με περηφάνεια ανακοινώνει τους 1ους Διεθνείς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprints, που θα πραγματοποιηθούν από 01 - 02 Απριλίου 2023, στην παραλία Malindi, στην Παρεκκλησιά, επαρχία Λεμεσού. Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, και τις δύο ημέρες και αφορούν διεθνείς κωπηλάτες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στον χώρο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες την Παρασκευή 31η Μαρτίου, από τις 12:00 - 18:00.

«Είμαστε περήφανοι που διοργανώνουμε τους πρώτους διεθνείς αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στην Κύπρο» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του ΝΟΛ. «Πέρα από τα οφέλη που θα έχουν οι συμμετέχοντες, ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τους αγώνες θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την παράκτια κωπηλασία, το άθλημα που όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028»

Περιγραφή του αγώνα:

2 ή 4 αθλητές αναμετρούνται μεταξύ τους ξεκινώντας με τρέξιμο σπριντ για 30 μέτρα στην παραλία μέχρι να φτάσουν στα σκάφη τους (μονά ή διπλά), για να ακολουθήσουν μια σειρά με σλάλομ στο νερό για 500 μέτρα και στο τέλος βγαίνοντας από τα σκάφη τους ακολουθεί τρέξιμο σπριντ για άλλα 30 μέτρα μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

Το κόστος εγγραφής είναι 30€ ανά θέση και οι εγγραφές θα είναι ανοικτές 15 Φεβρουαρίου με 25 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ΝΟΛ.

 

Listen Live