Παρ, Οκτ 18, 2024

Η νέα διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα – «Μεγάλη τιμή να υπηρετώ από τη θέση του προέδρου…»

Η νέα διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα – «Μεγάλη τιμή να υπηρετώ από τη θέση του προέδρου…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η νέα διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα…

«Σε συνεργασία με το σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη νέα διοίκηση του Τμήματος Καλαθόσφαιρας. Η νέα διοίκηση αποτελείται από διακεκριμένα μέλη του κόσμου του Απόλλωνα, τα οποία έχουν δεσμευτεί να προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά του σωματείου, οδηγώντας το σε νέες επιτυχίες και προκλήσεις.

Πρόεδρος: Αντίγονος Θεοδώρου

Ο κ. Αντίγονος Θεοδώρου αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου, φέρνοντας μαζί του μία πλούσια εμπειρία στη διοίκηση και μία βαθιά αγάπη για το οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Ο κ. Θεοδώρου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετώ τον Απόλλωνα από τη θέση του Προέδρου του Τμήματος Καλαθόσφαιρας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυνατή και επιτυχημένη ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.»

Το συμβούλιο στελεχώνεται από τους:
Σίμος Κουφαλλής
Μάριος Αγαπίου
Μάριο Ελευθερίου
Νίκο Παπά
Αντρέας Νικολαΐδης
Φίλιππο Προκοπίου
Σάββα Λοϊζίδη

Κάθε ένα από τα μέλη της νέας διοίκησης φέρνει μια μοναδική προοπτική και ειδίκευση, συμβάλλοντας στη συνολική στρατηγική ανάπτυξης και επιτυχίας του Τμήματος Καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η νέα διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εργαζόμαστε σκληρά ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το ξεκίνημα της νέας περιόδου, με στόχο την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και την επίτευξη αγωνιστικής και οικονομικής υγείας»

Listen Live