Παρ, Μάι 3, 2024

Χαλάλιν του ορόματος τζείντου ουρανού των αγγέλων

Χαλάλιν του ορόματος τζείντου ουρανού των αγγέλων

Εφκήκαμεν που το κρησφυγετον την επόμενη. Εκατσαμεν οι τρεις στον ήλιο. Υπογραφτηκαν συμφωνιες τζιαι τη νυχταν ήρτεν κατακοφτα ο σύνδεσμος με το τελλαρισμενον μήνυμα. Ο μαστρος άνοιξε το τζιαι έφερεν το στο φως της λαμπας που την είχαμεν τζιαι για προειδοποιησην άμαν εληφκεν το οξυγονον μες την οπην της Γης. Εκαμνεν να σβησει Άννοια μεν το κύκλουιν το λαμαρετινον τζιαι έμπενεν λλίος λλίος αέρας μεσα.

Εθκιαβασεν το πουμεσα του. Λαλει μας Πελπη,Ευζωνα μπορεί τζιαι να τελειωσαμεν. Μπορει τζιαι ο ι.Αυριον νύχταν ενναρτει ο Τομεαρχης για οδηγίες Την νύχταν τζείνην έβαλεν μας να τζοιμηθουμεν. Εξεβην εις τον πευκον ούλλη νύχτα τζιαι εσυλλοηζετουν Το πρωιν είπεν μας. Εννα ππεσω να τζοιμηθώ. Αν φανουν Εγγλεζοι ξυπνάτε με. Κατσετε στον ήλιο να λιαστητε.Χρονους μες τες κρυαδες αντεξετε. Αξιζετε τούντο δώρο. Τρεις γρονους ανταρτες. Εμεινεν λλίο μητα μας. Υστερα εκατεβην μες το κρησφυγετον. Εσσιεπαστην πολλά καλά Πράμα σπάνιον. Παντα ελαοτζοιματουν. Κατα τα μεσομερκα επαραμιλαν στον ύπνο του.. Α Θεγε μου εθθα πάμεν στην Μαναν μας. Ελευθεριαν θέλουμε μόνον.

Το εξηνταεναν ήρτεν στο Κεραμειον τζιαι εφώναξεν μου. Λεβεντη μου φεύκω στην Αυστραλίαν. Κρηας για τον εφφυλιον ε θα πουλησω. Θελω να μεν λυπασαι. Ευκαριστω σε π ακούες εις το βουνόν. Εφιλησεν με κλαμοντα.Να προσέχεις παφιτουιν που τους λύκους. Εσιει που τοτες εν ήρτεν. Εγραφεν μου πάντα.. Στο τέλος ύστερα που την υπογραφή έγραφε υστερογραφον.

ΥΓ.ΜΕΝ ΑΗΚΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟΝ. Προσευχου όπως τότε στην Παναγια στον Αην Κονωναν σου π αγαπάς τζιαι έμαθες μας τον τζιαι εμάς. Εν ηξηαννω που με φορτωθειτε μες τα γαίμα τα πέντε μίλια. Ηνταλος το λαλές.

"Το μαστρον μου εν τον έχω για τους αλυσους σας."
Α ρε γιγαντουιν μας.
Τα γράμματα του ήτουν πάντα θολα των δαρκων.
Τζείνη λιακαδα όμως τζιαι το δοξασοι ο Θεός του Ευζωνα ήταν γρουσαφιν.Χαλαλιν οι κακουχιες, τα μαρτυρια.Χαλαλιν τους βρακαες που μας εταηζαν, χαλαλιν των γιαγιαων που μας εραφκαν τα τρικά τζιαι εκαπνιζαν μας πριν να πκιαμεν τα βουνά πάλε, τα δάση, τα μονοπαθκια.Χαλαλιν του οροματος τζείντου
ουρανου των αγγελων

Listen Live