Κυρ, Μάι 5, 2024

Στέλιος Στυλιανού: "Αφήστε το κόσμο να αποφασίσει κατά βούληση"

Στέλιος Στυλιανού: "Αφήστε το κόσμο να αποφασίσει κατά βούληση"
Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού
Μέλος ανώτατου συμβουλίου ΔΗΣΥ
 

Κάτ αρχάς αφού ο λαός μίλησε θα πρέπει να σεβαστούμε την ετυμηγορία του. Να συγχαρούμε τους ΝΧ και ΑΜ, για την επιτυχία τους στις εκλογές.

Όσον αφορά το ΔΗ.ΣΥ καλό θα ήταν όσοι φίλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πολιτικό γραφείο τις απόψεις τους να τις εκφράσουν εκεί.

Στο διαδίκτυο μπορούμε να μιλούμε εμείς που δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα.

Εκείνο που θέλω να τονίσω και να στείλω το μήνυμα σε όσους έκτιζαν προφίλ είτε για τις ενδοκομματικές είτε για τις δημοτικές του 2024, να ξέρουν ότι εμείς τα πρόσωπα τα κρίνουμε στις ενδοκομματικές εκλογές και εκεί θα κριθούν όλοι τους.

Όσον αφορά το τί μέλλει γενέσθαι θεωρώ ότι η δήλωση του ΑΝ, ότι αν χάσουμε θα είμαστε στην αντιπολίτευση ήταν η πιο σωστή. Ο λαός δεν ενέκρινε τις προτάσεις μας και τον υποψήφιο μας. Άρα θεωρώ ότι η στήριξη τους ενός ή του άλλου υποψήφιου για χάριν μερικών υπουργείων ή άλλων θέσεων δεν εξυπηρετεί κανένα.

Όσο μας φοβίζει μια διακυβέρνηση ΝΧ με το ψηφιδωτό των κομμάτων που έχει πίσω του για το πώς θα μπορέσει να κυβερνήσει τόσο μας φοβίζει και μια κυβέρνηση ΑΜ , με το ΑΚΕΛ με τις γνωστές του θέσεις για ένα σωρό θέματα που μας βρίσκουν αντίθετους μας φοβίζει εξ ίσου.

Αφήστε το κόσμο να αποφασίσει κατά βούληση και θα παρακολουθούμε την επόμενη κυβέρνηση και θα την ελέγχουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης στη βουλή.

Με το κεφάλι ψηλά! Όπως μάθαμε τόσα χρόνια. Περήφανοι που είμαστε σε αυτή την παράταξη και οικογένεια!

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ήταν και θα είναι πάντοτε ο πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας αυτού του τόπου.

Αυτό μπορούμε να το διασφαλίσουμε με μια δυναμική αλλά καλόπιστη αντιπολίτευση για χάρι του λαού.

Όπως το έχουμε αποδείξει τόσες φορές στο παρελθόν.


Listen Live