Τρι, Οκτ 22, 2024

Σκέφτομαι. τις εκστρατείες αυτοδιοικητικών αρχοντών και ευρωβουλευτών

Σκέφτομαι. τις εκστρατείες αυτοδιοικητικών αρχοντών και ευρωβουλευτών

Σκέφτομαι. τις εκστρατειες αυτοδιοικητικων αρχοντων και ευρωβουλευτων.

Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις εις τον βιον μας που κατά κόσμο ηττηθηκαμεν και αποτυχαμεν.Καποτε δεν ήταν εύκολο να το δεκτείς.Ιδιαιτερως όταν νομιζαμε πως μας αδικησαν. Οταν φανερα μας εκλεβαν τράπεζες και συνεργατικα ιδρυματα. Οταν ανθρώποι με εμφανη κενα και αδυναμιες μας υποσκελιζαν η το χειρότερο μας αξιολογουσαν. Ενω ξεραμε
πως αξιολογουσαν με βάση εντολες και τραπέζια που τους παραθεταν και το καυχιουνταν.

Όλα αυτά τα σκέφτουμαι. παρακολουθωντας τις εκστρατειες αυτοδιοικητικων αρχοντων και ευρωβουλευτων. Υπαρχουν ικανοι υποψήφιοι και υποψήφιες. Υπαρχουν και παιδιά αβγαλτα και πρόσωπα επηρμενα.

Κάποιοι και κάποιες θα χάσουν. Εξαλλου οι εκλογές δεν είναι πάντα ηθικον και τιμιον αγωνισμαν. Υπαρχουν και σκοτεινά εκεί έξω και χρημαν περισσον θα θυσιαστει. Και επιτηδειοι θα κερδοσκοπησουν πουλωντας φυκια σε αφελεις υποψήφιους.
Χρόνια τώρα παρακολουθώ και ακούω πολλές πετυχημενες και επιτυχημενους κατά κόσμο. Δεν ομιλω για την στοιχειωδην δια κοπου προκοπην. Ομιλω για τα κατά κόσμον μεγάλα.

Πολλή δυστυχια φτοιασιδωμενη με χρώματα ευζωιας εκεί στα δωμάτα των ελιτ.

Γι' αυτό το εν τιμαλφες να μην χασουμεν. Να αληθευει να ναι το κατά δυναμιν φωτεινός ο βιος μας. Βιος αγάπης και συγχωρητικοτητος.

Ξέρω είναι ανθρώπινως δύσκολον αν σε αδικουν συνεχώς μικροτεροι και συνομηλικοι σου.Ιδιαιτερως πολλακις ευεργετηθεντες.

Αλλά ποσην αλήθεια στον προσωπικον βιον κρύβει η ρησις. "Εμεις νικωμεν νικωντων των άλλων."

Νύχτες χαρας που βιωσα όταν με είχαν για τρελλον,για αποτυχημενον ο ορισμος του real looser με αποκαλουσεν φίλος αγαπητος.

Κι οταν αποφάσισα πρωτινος να απόμείνω με τους παλιούς τους πρωτινους φίλους μακρυά από όσους προσκυνησαν τα κουσουλατα για τις μεγάλες καρριερες.Με γυρευαν κάποιοι και κάποιες .Γιατί συνήθως οι " τρελλοι" κερνούν και τους" εχθρους" και όσους κι όσες τους πληγωσαν η τους αδικησαν.

Να μην χασουμεν την κλήση μας...

Αυτο λεγαν οι παλιοι και ο ντουνιας ολος του Κυρ Αλεξανδρου πινοντας το κρασί εκεί στου καχριμανη το θεραπευτηριον μελαγχολιας.

Ερχομαστεν που τζιει μακρά που τα ξωκκλησια τζιαι του Αη Κονωνα τα καντηλια τζιαι που τις φτωσιες μας προσευχες στον Αην Νεοφυτον.

Είμαστεν αγγονια ρεσπερηων ,ποιηταρηων τζιαι απροσκυνητων ανταρτων πολλών νοερων και αληθινων αγωνων. Αποτυχημενα μα αγγονια λιαν αγαπητα. Τεκνα Κυριου...

Listen Live